Irisha a făcut noi dezvăluiri de la botezul fiului lui Culiță Sterp: “Nu este frumos!”

Irisha a făcut noi dezvăluiri de la botezul fiului lui Culiță Sterp: “Nu este frumos!”
Irisha a făcut noi dezvăluiri de la botezul fiului lui Culiță Sterp: “Nu este frumos!”

O parte din foștii concurenți "Survivor România" au fost invitați la "Teo Show", unde Irisha a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta.

Petrecerea de la botezul fiului lui Culiță Sterp a reprezentat un subiect foarte interesant atât pentru fanii artistului cât și pentru întregul showbiz românesc. O parte dintre persoanele care au participat la petrecere au fost invitate la „Teo Show” pentru a discuta mai multe detalii despre cunoscutul eveniment. Invitații emisiunii televizate au fost Irisha, Cucu, Ștefan Ciuculescu și Sorin Pușcașu, care au vorbit deschis despre atmosfera de la petrecere și despre ce lucruri s-au mai întâmplat acolo.

Irisha a declarat că a fost unul dintre cele mai frumoase botezuri la care a participat, acest lucru datorându-se în mare parte persoanelor care au fost invitate:  “Au fost oameni simpli și petrecăreți așa cum nu întâlnești aici la București, foarte frumos! S-au dat mii de euro la dedicații la lăutari".

Ștefan Ciuculescu a povestit că a cheltuit sume mari de bani la petrecere, întorcându-se în camera de hotel fără niciun ban.

Nici Sorin Pușcașu nu s-a lăsat mai prejos, acesta rămânând la finalul petrecii cu doar opt lei.

Citeste si: Irisha și Marilena Cuciurean au întors toate privirile la petrecerea de botez a fiului lui Culiță Sterp

Ce nouă dezvăluire a făcut Irisha despre botezul fiului lui Culiță Sterp?

Irisha a făcut noi dezvăluiri de la botezul fiului lui Culiță Sterp: “Nu este frumos!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În cadrul emisiunii “Teo Show” Irisha a vorbit despre un detaliu la botezul fiului lui Culiță Sterp, la care nimeni nu se aștepta. Fosta concurentă de la Survivor și “Bravo, ai stil!” a dezvăluit faptul că pe lista invitaților se mai aflau și Sebastian Chitoșcă și Zanni care au spus că vor participa la eveniment, însă nu s-au ținut de cuvânt.

"Au confirmat mulți și nu au venit.

Nu este frumos. S-au plătit acele meniuri. Cum a zis și Culiță, banii ăia mai bine îi dădea cuiva. Nu era supărat la propriu, ci nemulțumit pentru că au confirmat și nu au venit. Puteau să zică nu venim și nu se întâmpla nimic", a declarat Irisha în cadrul emisiunii.

Cum s-au simțit invitații la petrecere?

Petrecerea de botez a fiului lui Culiță Sterp a fost un total succes, invitații simțindu-se bine, cântând și dansând până dimineața.

Irisha a făcut noi dezvăluiri de la botezul fiului lui Culiță Sterp: “Nu este frumos!”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cucu a povestit că la începutul evenimentului s-a simțit puțin anxios, însă nu după mult timp a intrat în spiritul petrecerii: "Mi-a plăcut acel vibe.

Nu am fost niciodată la o petrecere cu lăutari. La început eram inhibat până la ora 10, dar după ce am băut ceva, m-am mai dat pe brazdă..."

Sorin Pușcașu a declarat că atmosfera a fost excelentă la petrecere și că are doar cuvinte de laudă pentru întreaga familie a lui Culiță Sterp: "Familia lui Culiță, toată...eu îi spuneam și în emisiune cât de mult îi apreciez și voiam să știu dacă sunt așa și în viața reală.

Mama Geta, înainte să plecăm, ne-a făcut și pachețele. Brânză de burduf, caș, cârnați...", a declarat Sorin Pușcașu.

Citeste si: Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere! Ce sfat le-a oferit artistul fanilor săi



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies