Anamaria Prodan, surprinsă în timp ce se săruta cu un bărbat influent din sport! La petrecerea din Dubai se afla și soția lui

Anamaria Prodan, surprinsă în timp ce se săruta cu un bărbat influent din sport!
Anamaria Prodan, surprinsă în timp ce se săruta cu un bărbat influent din sport!

Vedeta a fost prezentă la o petrecere din Dubai alături de mai multe persoane influente. Pe cine a sărutat sexy-impresara?

Anamaria Prodan și-a lăsat problemele legate de divorț în România și a plecat în Dubai, acolo unde a participat la mai multe evenimente alături de oameni foarte importanți din sport. Impresara se bucură din plin de viața de lux din Emirate, mai ales acum că a decis să vândă tot ce avea acolo cu scopul de a se întoarce, bineînțeles, în România. Așadar, ultimul eveniment la care a participat a adus pe rețelele de socializare o nouă controversă, vedeta fiind surprinsă într-o ipostază uimitoare.

Citeste si: Daria Radionova și Pooyan Mokhtari s-au despărțit! Tânăra a șters toate pozele cu el

Anamaria Prodan, Cătălin Botezatu și Ruby la o petrecere în Dubai!
Anamaria Prodan, Cătălin Botezatu și Ruby la o petrecere în Dubai![Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan, surprinsă în timp ce se săruta cu un bărbat influent din sport!

De curând, sexy-impresara s-a filmat live pe contul său de Instagram în timp ce se afla la o petrecere de zile mari alături de prietenii ei.

Cadrele filmate sunt dovada clară că Anamaria Prodan s-a distrat de minune la evenimentul din Dubai, însă un detaliu mai puțin obișnuit a ieșit la iveală. Alături de agentul FIFA s-au aflat Cătălin Botezatu și Ruby, aceasta din urmă fiind cea care a filmat-o pe impresară în momentul în care s-a pupat cu unul dintre cei mai influenți bărbați din sport.

Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu la o petrecere în Dubai!
Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu la o petrecere în Dubai![Sursa foto: Instagram]

Ruby a decis să împărtășească momentele unice și cu urmăritorii ei de pe conturile de socializare, așa că a filmat aproape toată noaptea:  „Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la

cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan”, le-a transmis Ruby internauților, în timpul live-ului. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Florin Ristei și Naomi Hedman, gata să facă pasul cel mare? Ce planuri au îndrăgostiții: „Mă pregătesc pentru că a zis că...”

Anamaria Prodan, Cătălin Botezatu și Ruby la o petrecere în Dubai!
Anamaria Prodan, Cătălin Botezatu și Ruby la o petrecere în Dubai![Sursa foto: Instagram]

Evenimentul de zile mari a fost organizat de Eduard Eremia, promotorul celebru de K1, iar la finalul petrecerii toți invitații au ținut să-i mulțumească, printre ei numărându-se și Anamaria Prodan. Astfel, impresara a fost surprinsă că l-a sărutat de mai multe ori pe obraz, iar mai apoi, din greșeală, l-a sărutat și pe gură. 

Imediat după, Eduard Eremia i-a spus acesteia că se află și soția lui la eveniment, iar apoi s-au amuzat de ceea ce s-a întâmplat.

Citeste si: Anda Adam, în lacrimi după discuțiile aprinse cu Nicoleta Dragne: „Nu mă așteptam...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan, surprinsă în timp ce se săruta cu Eduard Eremia!
Anamaria Prodan, surprinsă în timp ce se săruta cu Eduard Eremia![Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai!

În cadrul unui interviu acordat  Fanatik.ro, Anamaria Prodan declară că a vândut toate proprietățile pe care le avea în Dubai, susținând de asemenea că toată averea este doar a ei și nu are ce să împartă cu Laurențiu Reghecampf în afară de două case, una în America și una la Snagov.

„Nu mai avem nicio casă în Dubai! Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric. A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici. Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă”, a delarat aceasta pentru sursa menționată anterior.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Julia Chelaru, dezvăluiri despre divorțul de Bogdan Jianu! De ce s-au despărțit cei doi: „N-am vorbit ce trebuia”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies