Anda Adam, în lacrimi după discuțiile aprinse cu Nicoleta Dragne: „Nu mă așteptam...”

Anda Adam și Nicoleta Dragne, dicuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Anda Adam și Nicoleta Dragne, dicuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Câtăreața a avut parte din nou de replici acide de la Nicoleta Dragne! Ce se întâmplă între concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Atmosfera devine din ce în ce mai tensionată în platoul emisiunii „ Bravo, ai stil! Celebrities”, mai ales pentru Anda Adam, care pare că nu se mai poate desprinde din centrul discuțiilor aprinse. Cântăreața a fost luată în vizor de cele mai multe ori de către Ruxi, iar mai apoi de Ioana Filimon, însă de această dată a intrat în joc și Nicoleta Dragne.

Citeste si: Bianca Comănici va prezenta o nouă emisune online! Cine este bărbatul care îi va fi alături în acest proiect

Anda Adam, în lacrimi după discuțiile aprinse cu Nicoleta Dragne

Celebra solistă a avut un episod care i-a uimit pe telespectatorii show-ului de modă de la Kanal D chiar în culise, acolo unde a și mărturisit, cu ochii în lacrimi, că deși era inevitabil să nu fie nominalizată, nu se aștepta totuși ca acest lucru să vină din partea tuturor colegelor de platou: „Mă așteptam să fiu nominalizată, dar nu mă așteptam să mă nominalizeze absolut toate".

Anda Adam: Am fost în primele trei...

Nicoleta Dragne: Contează ce ești acum, nu ești la o milisecunda de Viviana, ești la doi kilometri de ea.  Au fost cele mai bune, Madalina, Ruxi și Viviana. Nu ai cum să spui că ai fost la același nivel

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ruxi: Jurații le-au reproșat multor fete că au venit costumate și eu sunt singura care a venit într-un costum și a castigat

Viviana Sposub:  Eu susțin în continuare că Ruxi este ajutată.

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Yosif Eudor Mohaci, logodnicul Andei Adam

Anda Adam și Nicoleta Dragne, dicuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Anda Adam și Nicoleta Dragne, dicuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Adina Halas este noua concurenta la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Adina Halas este noua concurentă a emisiunii de modă! Vedeta spune că abia așteaptă să facă parte din acest proiect, dat fiind faptul că este foarte diferit față de cele la care a fost prezentă până acum.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se vă întâmpla.  Acest show îmbină dragostea mea pentru televiziune și joaca mea cu moda, joacă începută la 15 ani și jumătate, când am păşit pentru prima dată pe catwalk. Este un show complet, un reality tv, un show diferit de tot ce am făcut până acum. Sper să îmi fiți alături și să ne distrăm împreună.

Citeste si: Alexandru Salaman de la Animal X divorțează după 6 ani de căsnicie: „Orice poveste ajunge la un sfârșit”

Adina Halas, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Adina Halas, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbest despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider

participarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție”,  a mai spus noua concurentă.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Despărțire definitivă la Puterea dragostei! Doi concurenți și-au spus adio în ediția de sâmbătă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies