Anca Dinicu, despre dificultățile din viața ei „Cea mai oribilă perioadă din viața mea! M-am confruntat cu frica de foame.”

Anca Dinicu, despre dificultățile din viața ei „Cea mai oribilă perioadă din viața mea! M-am confruntat cu frica de foame.”
Anca Dinicu, despre dificultățile din viața ei „Cea mai oribilă perioadă din viața mea! M-am confruntat cu frica de foame.”

Actrița a vorbit despre temerile pe care le avea în perioada pandemiei.

Anca Dinicu a fost invitată în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”, acolo unde a vorbit despre perioada pandemiei și cât de greu i-a fost să treacă peste aceasta.

Anca Dinicu s-a confruntat cu frica de foame în pandemie

Citește și: „Când m-am întors nu mai era”. Anca Dinicu a sunat la poliție și a anunțat că i-a fost furată mașina

Anca Dinicu, despre cât de greu i-a fost în pandemie
Anca Dinicu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cine este Anca Dinicu, actrița care dă viață personajului Gina Felea!

Acea perioadă a afectat extrem de mult actorii și artiștii în general, care au fost nevoiți să anuleze toate spectacolele și să trăiască din rezervele lor.

Astfel, Anca Dinicu, pe lângă faptul că este o persoană foarte petrecăreață, căreia îi place să iasă în oraș și să se distreze, în pandemie s-a confruntat și cu frica de foame. Actrița s-a gândit cu teroare la momentul în care rezervele sale financiare se vor termina și nu va mai avea bani să își cumpere mâncare.

Cea mai oribilă perioadă din viața mea a fost în pandemie.

M-am confruntat cu frica de foame. M-am gândit că nu o să mai am ce să mănânc. M-am dus la supermarket și mi-am cumpărat un salam. M-am gândit dacă să îl iau în momentul ăla. Aveam o sumă de bani, ca niciodată, strânsă. Eu nu aveam, nu îmi strângeam bani. Atunci primisem o sumă mai măricică, 8000 de euro și m-am gândit cât o ține perioada asta și cât pot să mânc eu de ăia 8000 de euro, că doar atâta trebuia să fac, să mănânc.
M-am dus și am văzut 40 de lei un salam. Avea pe el din aia cu piper, era un salam mai special. M-am gândit să îl iau, să nu îl iau. Am zis că îl las până la urmă, că nici nu știu când voi face următorii bani și l-am pus la loc. După m-am gândit că ce naiba, nu îmi permit și eu să mănânc ce salam vreau eu și l-am luat.
Ajung acasă. Mama, care se uita mereu la știri, nu știu ce a înțeles ea de la televizor, cert e că ea spăla totul. La chiuvetă spăla tot. A luat salamul ăla, care era înfoliat, dar avea niște găurele prin care trebuia să respire și l-a băgat sub jetul de apă. A spălat salamul și eu am înnebunit atunci
.”, a povestit Anca Dinicu.

Anca Dinicu, despre cât de greu i-a fost în pandemie
Anca Dinicu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Brigitte Pastramă, dezvăluiri neașteptate despre soțul său! Ce l-a împiedicat pe Florin Pastramă să se uite la alte femei: „El nu se duce să caute alinare la o femeie, ci a căutat la Dumnezeu!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies