Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru cele două ținute din ziua evenimentului. “Mă bucur că am ocazia să port astfel de rochie.”

Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru cele două ținute din ziua evenimentului. “Mă bucur că am ocazia să port astfel de rochie.”
Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru cele două ținute din ziua evenimentului. “Mă bucur că am ocazia să port astfel de rochie.”

Anda Adam și soțul ei, Yosif Mohaci, au avut cel mai important eveniment din viața lor. Suma pe care artista a dat-o pe cele două rochii de mireasă.

O zi specială pentru artista Anda Adam și soțul ei, Yosif Mohaci, care au avut cel mai mare eveniment din viața lor. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au îmbrăcat haine extravagante pentru petrecerea de nuntă. Încă de luni de zile evenimentul este pregătit în detaliu, iar Anda Adam a dezvăluit de mai multe ori ca aceasta nuntă va fi una specială, exact după sufletul lor, deoarece iubește extravaganța, iar noaptea vrea să fie una de vis.

Artista vrut să strălucească la propriu într-o zi atât de frumoasă pentru ea, astfel că nu mai este un secret faptul că a cheltuit o mică avere pe cele două rochii de mireasă pe care le-a avut pregătite. S-a gândit că totul trebuie să fie la superlativ atunci când vine vorba de momentul special, iar de la locație, la aranjamente, meniuri și îmbrăcăminte, totul a fost ales în detaliu.

Anda Adam și Yosif Mohaci
Anda Adam și Yosif Mohaci[Sursa foto: Captură video WOWbiz]

Aceasta a optat să poarte două rochii de mireasă, una cu care a mers în fața altarului, iar cea de-a doua, îmbrăcată în noaptea evenimentului, pentru care a scos din buzunar suma de 12.000 de euro. Inițial, aceasta s-a gândit că nici nu va putea să intre în mașină cu o rochie de prințesă imensă, însă totul merită efortul pe care îl depune de a atâta vreme. 

„Am două rochii de nuntă. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este “lebanese wedding”, mergem pe acest concept si pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți  în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta. Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică.

Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port astfel de rochie într-o zi așa specială și că o sa fie o nuntă exact pe gustul si pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim!", a mărturisit Anda Adam, potrivit Ciao.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Anda Adam și-a dorit un eveniment plin de extravaganță

Citește și: Este Anda Adam o persoană geloasă? Cum vede artista prieteniile altor femei cu soțul ei. „Nu are cum să aibă prietene. Sunt foarte posesivă.”

Anda Adam și Yosif Mohaci
Anda Adam și Yosif Mohaci[Sursa foto: Captură video WOWbiz]

Citește și: Anda Adam se căsătorește! Cum va arata evenimentul cu peste 500 de invitați. „Va fi o nuntă de nebuni, mai pe stil Ibiza.”

Cum un artist este de fiecare dată atent la îmbrăcămintea sa, nu mai încape îndoială nici faptul că acest eveniment a vrut să fie plin de extravaganță, motiv pentru care și ținutele acestora respectă un criteriu important. Vedeta a declarat în cadrul aceluiași interviu, încă dinainte de eveniment, că ea nu s-a mulțumit niciodată cu lucrurile simple, astfel că a notat toți pașii pe care și-i dorește pentru a ajunge la rochiile de vis.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Cei doi au așteptat cu nerăbdare această zi, moment în care și-au jurat iubire veșnică, astfel că aceștia au întors toate privirile, iar totul a fost mai mult decât s-ar fi așteptat. De la eveniment nu au lipsit nici camerele de filmat, care i-a surprins pe cei doi miri în toată splendoarea lor. 

„Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple. Sunt o persoană extravagantă, ca atare si rochițele mele de mireasă vor fi spectaculoase și de aceea am ales și un designer care să poată să facă ce mi doresc eu pentru că nu sunt chiar așa ușor de mulțumit! Materialul primei rochițe este deosebit, nu va fi o rochiță albă, o să vă las să descoperiți culoarea, după ce o să mă vedeți.", a mai spus artista, potrivit sursei menționate.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Anda Adam se căsătorește! Cum va arata evenimentul cu peste 500 de invitați. „Va fi o nuntă de nebuni, mai pe stil Ibiza.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies