Anda Adam a spus tot adevarul. Care este relatia dintre Claudia Pavel si Catalin Cazacu la Exatlon: "Sunt tineri si liberi"

Anda Adam a spus tot adevarul. Care este relatia dintre Claudia Pavel si Catalin Cazacu la Exatlon:
Anda Adam a spus tot adevarul. Care este relatia dintre Claudia Pavel si Catalin Cazacu la Exatlon: "Sunt tineri si liberi"

Anda Adam a fost invitata, aseara, la WOWbiz. Artista a dezvaluit tot ce se intampla la Exatlon, dincolo de ochii telespectatorilor.

In primul rand Anda Adam a spus ca tot ceea ce mancau era orez, linte si fructe, iar in al doilea rand artista a dezvaluit ca in Republica Dominicana, concurentii sunt paziti 24 de ore din 24.

Tachinarile dintre Claudia Cream si Catalin Cazacu a starnit numeroase intrigi in tara. Andra Adam, prima concurenta eliminata de la Exatlon Romania din echipa Faimosilor a spus adevarul despre relatia lor.

Citeste pe pagina urmatoare ce a spus >>>


 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Anda Adam, primul lucru pe care l-a mancat cand a parasit Exatlon

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies