Anda Adam, decolteu de milioane în gala „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum a fost apreciată ținuta artistei

Anda Adam, apariție fabuloasă la Bravo, ai stil! Celebrities
Anda Adam, apariție fabuloasă la Bravo, ai stil! Celebrities

Blondina sexy continuă să uimească cu ținutele care îi pun în evidență formele de invidiat! Iată cum au comentat jurații întreg momentul

Anda Adam este una din cele mai voluptoase și sexy concurente de „Bravo ai stil! Celebrities” și știe foarte bine cum să își pună în evidență corpul bine lucrat la sala, la fel cum a făcut și în gala de sâmbătă seară! Artista a apărut în fața telespectatorilor cu un decolteu care a stârnit imaginația tuturor, iar ținuta per total i-a adus foarte mult succes. Iată cum au apreciat cei trei jurați întreg momentul prestat de solistă.

Citeste si: Emily Burghelea, surpriză emoționantă din partea fetiței ei! Ce a primit vedeta de ziua de naștere: „Am început sa plâng instant!”

Anda Adam, decolteu de milioane în gala show-ului de modă!
Anda Adam, decolteu de milioane în gala show-ului de modă![Sursa foto: Captură KANAL D]

Anda Adam, decolteu de milioane în gala „Bravo, ai stil! Celebrities”

Celebra cântăreață a făcut senzație în ultima gală a emisiunii de modă, însă nu doar momentul a fost cel care a atras atenția tuturor, ci și decolteul pe care a reușit să îl pună în evidență și de data aceasta într-un mod de-a dreptul fantastic.

Anda Adam s-a pregătit cu un body tip plasă care i-a acoperit superficial sânii, iar pe deasupra a avut o jacheta ce a completat perfect efectul pe care știe foarte bine să și-l asume când vine vorba de corpul său. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Apariția ei fabuloasă nu i-a adus decât succes în gală, astfel că a reușit să obțină note foarte bune din partea celor trei jurați.

Raluca Bădulescu și Tibi Clenci au notat-o cu 4, aproape de calificativul maxim, însă Maurice Munteanu i-a analizat ținuta mai în detaliu, așa că de la el a obținut doar 3.

Citeste si: Anda Adam și Nicoleta Dragne, discuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „M-ai jignit subtil spunând că sunt proastă!”

Anda Adam, apariție fabuloasă la Bravo, ai stil! Celebrities
Anda Adam, apariție fabuloasă la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Raluca Bădulescu: Mie îmi amintești cu ținuta pe care ai ales-o de Uma Thurman când a plecat în revenge-urile alea. Toate aveau satâr, erau obligate și îmi place costumul, mi-a plăcut momentul, dar mi se pare că nu trebuia să fie amuzanta ținută, ci mai mult dramatică. Trebuia să duci mult mai mult în dramatism. Ținuta îți vine bine, este un custom made, îți vine foarte bine. Îmi place că ai ales negru, că nu ai venit cu două codițe roz.

Maurice Munteanu: Și mie îmi place că ai venit îmbrăcată în negru, nu mă trimite neapărat cu gândul la acea fluiditate care există în garderoba japoneză feminină indiferent de faptul că fetele făceau parte din yakuza. Iți vine bine ținuta, nu îmi place imprimeul, cred că partea de rochie trebuia să fie mai lungă. Dar îmi place că ai venit îmbrăcată în negru și asta este o alternativa kinca.

Tibi Clenci: Albul creează un grafism, însă nu mă supară. Ești o gheișă și pot să facă cu acel sat felul.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Radu Vâlcan a plecat de acasă cu doi dintre copii! Ce i-a spus Adelei Popescu: „Nu știu cum este la tine...”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies