Anda Adam și Nicoleta Dragne, discuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „M-ai jignit subtil spunând că sunt proastă!”

Anda Adam și Nicoleta Dragne, discuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Anda Adam și Nicoleta Dragne, discuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cele două concurente au pornit o nouă ceartă în platoul emisunii de la Kanal D! Scandalul este departe de a se încheia!

Replicile acide între concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se țin în lanț! Rivalitatea dintre Andra Adam și Nicoleta Dragne atinge cote alarmante, spre surprinderea celor de acasă care nu se așteptau la o asemenea discuție. După ce și-au adresat cuvinte grele, tensiunile au crescut și au început să apară și acuzațiile. Cea care a pornit întreg scandalul a fost nimeni alta decât Nicoleta Dragne!

Citeste si: Victor Slav, noi detalii despre relația cu iubita lui, Selina: „Este un model de femeie!”

Anda Adam și Nicoleta Dragne, discuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nicoleta Dragne nu s-a mai putut abține și a răbufnit! Aceasta i-a spus celebrei cântărețe că l-ar fi jignit pe Maurice Munteanu, după ce la ultima jurizare nu a fost de acord cu ținuta ei și nu i-a oferit un calificativ maxim.

Nicoleta Dragne:  Nu a spus nimeni că ai IQ-ul scăzut, asta ai spus tu. Daca

tu asta crezi despre tine, este nasol, ce să zic.

Anda Adam:  Daca tu ai spus că ești mai deșteaptă decât mine, e că și cum...scuza-mă, dar m-ai jignit subtil așa spunând că sunt proastă. Este gen ca și cum m-ai făcut proastă, dar e ok.

Nicoleta Dragne:  Faptul că eu cred că sunt peste nivelul tău, nu înseamnă că tu ești proastă că și eu poate sunt proastă și suntem două proaste.

După ce ai avut discuția cu Maurice că te-a certat că te-a depunctat sau ți-a spus alta părere...de ce n-ai avut curajul să îi spui și lui în fata ceea ce spuneai după aia?! De ce n-ai avut curajul să vorbești despre anumite chestii persoanale ale omului pe care, da, ar fi fost absurd să le spui în față, pe televizor, dar le spuneai în culise altor colege. De ce n-ai fost asumată.
Auzi, Maurice, asta cred eu despre tine. De ce-l înjurai când te așezai pe scaun și te auzeau fetele, de ce nu-l înjurai în față daca erai așa asumată?!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri despre sărutul cu tiktok-erul Marius Elisei: „Tot ce mi-a venit în cap a fost...”

Anda Adam și Nicoleta Dragne, discuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Anda Adam și Nicoleta Dragne, discuții aprinse la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ulterior, Anda Adam îi spune că nu se află în măsură pentru a o critica din punct de vedere stilistic și asta pentru că o consideră pe Nicoleta ca fiind una dintre cele mai slabe concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. De asemenea, artista spune despre ea că este asumată și directă, iar acuzațiile aduse la adresa ei sunt total nepotrivite.  

Anda Adam:  Tu ai o problema cu mine personal? Daca vrei să vorbim deschis cu toate camerele putem să o facem.

Scopul tău în emisiunea asta e să vii și să faci niste ținute bune pentru că în afara de o ținută a ta, nu mi-a plăcut niciuna. Mi se pare că ai cele mai proaste ținute din platou. Sunt asumata și directa. Eu nu am venit în emisiune să fac mahala, daca tu ai venit, este strict părerea ta. Nu vreau să fii tu cea care își permite să mă critice pentru că nu este cazul.

Citeste si: Viviana Sposub are silicoane? Vedeta a oferit răspunsul mult așteptat: „Atenția cădea în zona bustului, îmi doream să...”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălina Pamfile intervine în cearta celor două!
Mădălina Pamfile intervine în cearta celor două![Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălina Pamfile intervine în cearta celor două!

Bruneta a fost ochi și urechi la ceea ce au discutat Anda Adam și Nicoleta Dragne și a simțit nevoia să intervină. Mădălina Pamfile este de părere că artista s-a supărat la acel moment pe întreaga situație și nicidecum pe Maurice Munteanu.

Mădălina Pamfile:  Nu a zis deloc să își bage să își scoață. Era nervoasa de ce s-a întâmplat. Hai să delimitam bine lucrurile. 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț! Ce i-a cerut Mihaela Carmen artistului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies