Victor Slav, noi detalii despre relația cu iubita lui, Selina: „Este un model de femeie!”

Victor Slav, noi detalii despre relația cu iubita lui, Selina
Victor Slav, noi detalii despre relația cu iubita lui, Selina

Prezentatorul TV și-a deschis sufletul și a vorbit despre femeia care îl face fericit în fiecare zi! Cine este, mai exact, Selina?

Victor Slav și Selina formează un cuplu de mai bine de doi ani de zile și trăiesc o adevărată poveste de dragoste, după cum a mărturisit chiar prezentatorul TV. 

Citeste si: Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei! Cine sunt nașii bebelușului

Selina, iubita lui Victor Slav
Selina, iubita lui Victor Slav[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav, noi detalii despre relația cu iubita lui, Selina

Victor Slav și Selina preferă să nu își expună viața personală, drept pentru care se și iubesc în mare secret, relția celor doi devenind publică abia acum un an. Se pare că frumoasa lui iubită nu vrea să devină persoană publică, motiv pentru care apare foarte rar la brațul prezentatorului de televiziune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Sunt îndrăgostit și de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relație de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieșim în evidență și iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuți publicului larg.

Nu, este iubita mea. Este un model de femeie”, a declarat Victor Slav într-un interviu pentru click.ro.

Citeste si: Bianca și Cristian Comănici continuă provocările! Ce surprize pregătesc cei doi în noua ediție a emisiunii „Nu te supăra, frate!”

Victor Slav și Selina formează un cuplu de doi ani de zile
Victor Slav și Selina formează un cuplu de doi ani de zile[Sursa foto: Instagram]

Care este relația dintre Selina și Sofia, fiica lui Victor Slav?

Sofia, fetița de cinci ani care a rezultat din relația lui Victor Slav cu Bianca Drăgușanu, a cunoscut-o deja pe blondină.

După cum a declarat chiar el, relația pe care o are actuala lui parteneră cu fiica sa este excelentă, blondina înțelegându-se de minune cu cei mici. 

„Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta. Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva.

De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan.

Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea ma dus în direcția asta. Așa și cu cu viața mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să radă, exact asta am realizat”, a mai spus Victor Slav.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Codruț de la Puterea dragostei se iubește cu o concurentă din noul sezon: „Ne gândim amândoi la o relație”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies