Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare! Ce i s-a întâmplat chiar înainte să intre: „ Am constatat că îmi lipsește...”

Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare!
Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare!

Artista a avut o zi cu ghinion și a împărtășit experiența cu fanii ei! Ce a pățit vedeta în public?

Anda Adam este concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar pe lângă faptul că trebuie să fie mai mereu prezentă la filmări, aceasta mai are și alte proiecte din care face parte, așa că abia mai are timp să respire. Chiar și așa, vedeta nu uită să aibă grijă de aspectul ei fizic și chiar povestea la un moment dat că ajunge la sală foarte târziu, uneori chiar noaptea, atunci când este mai liberă.

Nu uită să treacă nici pe la saloanele de înfrumusețare sau la spa, însă de data aceasta i s-a întâmplat un lucru mai puțin plăcut.

Citeste si: Anamaria Prodan este într-o nouă relație? Cătălin Botezatu a spus tot adevărul: „Până acum nu l-a avut...”

Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare!

Solista este una din cele mai voluptoase și sexy concurente de la emisiunea de modă și știe foarte bine cum să își puna în evidență corpul bine lucrat la sala, așa cum a fost cazul

și de data aceasta. Costumul de baie pe care l-a ales frumoasa blondină pentru ședința la spa era minuscul, iar acest lucru i-a cam dat bătăi de cap.

În timp ce se afla în vestiarul unuia dintre cele mai luxoase centre de înfrumusețare din București, Anda Adam a constatat că îi lipsește un șnur de la costumul de baie, bucățică de material abia ținându-se și acoperindu-i zona intimă. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Am venit și eu la spa, toate bune și frumoase până am constatat că îmi lipsește șiretul din partea stangă. Ce fac acum, cum intru, îl țin cu mâna?! Bravo, Anda, excelent!”, au fost cuvintele rostite de cântăreață în acel moment. 

Citeste si: Mădălina Pamfile, cu ochii în lacrimi după cearta cu Nicoleta Dragne: „Defilai cu ceasuri de zeci de mii de euro, de unde au apărut?”

Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare!
Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare![Sursa foto: Instagram]

Anda Adam s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci 

Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam, este din Arad, dar a stat mult timp în Elveţia şi în Franţa. Acum, bărbatul este în România, unde conduce numeroase afaceri profitabile. Acesta a mai fost căsătorit în anul 2018, însă acum a început un nou capitol din viață alături de superba blondină!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Solista trăiește poate cele mai frumoase momente din viața ei, acum că îl știe alături pe bărbatul care i-a cucerit inima din prima. Anda Adam s-a logodit recent cu prosperul om de afaceri, acesta reușind să îi organizeze o cerere în căsătorie desprinsă parcă dintr-un basm. Anda Adam recunoștea la acel moment că nu s-a așteptat o clipă la ceea ce i-a pregătit iubitul ei. 

Anda Adam s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci 
Anda Adam s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci [Sursa foto: Captură KANAL D]

„Am început să plâng pentru că m-am emoționat foarte tare și de fericire și pentru că nu mă așteptam să se mai întâmple un astfel de moment în viața mea.  Nu mi-a dat de bănuit nimic că urmează să mă ceară în căsătorie pentru că fiind acolo plecați, eu am stabilit o ședință foto cu un fotograf pentru că acolo sunt zeci de baloane care se ridicau în același timp și știam de aceasta locație”, a declarat Anda Adam la acel moment.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Victor Slav, declarații despre iubita lui. Ce planuri au împreună: „Nu își dorește să devină...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies