Anda Adam și familia, înzăpeziți în vârful muntelui! A fost nevoie de intervenția salvamontiștilor: „Am rămas aici blocați, sus”

Anda Adam și familia, înzăpeziți în vârful muntelui!
Anda Adam și familia, înzăpeziți în vârful muntelui!

Vacanța Andei Adam nu este lipsită de peripeții! După episodul violent cu turista, Anda Adam a rămas înzăpezită în vârful muntelui!

Anda Adam a ales să își petreacă sărbătorile de iarnă împreună cu familia, într-un cadru de poveste, la munte, iar excursia lor nu a fost lipsită de peripeții. În urmă cu doar câteva zile, vedeta s-a aflat în mijlocul unei altercații cu o turistă cazată la același hotel. Femeia ar fi atacat-o pe cântăreață, astfel că a fost nevoie de intervenția polițiștilot, care după ce au venit la fața locului au găsit-o pe Anda Adam cu zgârieturi pe față.  

„La data    de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15:10, Poliţia Staţiunii Poiana Braşov a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în interiorul unei societăţi în regim hotelier situate pe raza Staţiunii Poiana Braşov din judeţul Braşov, are loc un conflict spontan între două persoane de sex feminin. 

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat persoanele implicate.  

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, în rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "lovirea sau alte violenţe", instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei", a transmis Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov. 

Citeste si: Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci, logodnicul ei, pentru prima oară împreună la TV! Fiica artistei îi spune deja bărbatului „tati”

Anda Adam
Anda Adam

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Anda Adam și familia, înzăpeziți în vârful muntelui!

Întâmplările din vacanța vedetei nu s-au oprit aici! În urmă cu doar câteva ore, Anda Adam le-a dat de veste fanilor de pe rețelele de socializare că a rămas blocată în vârful muntelui, împreună cu familia ei.

După o zi plină de distracție la derdeluș, aceștia au vrut să se întoarcă la cazare, însă vremea rea nu le-a permis. Salvamonțiștii au ajuns la fața locului, iar Anda Adam a povestit pe Instagram, într-o notă amuzantă, că a fost o plăcere să se plimbe cu utilajele de deszăpezire ale autorităților. 

„Noi am rămas aici blocați, sus. Așteptăm să vină să ne coboare cu ceva mare, un utilaj.

E în urcare, sperăm că ajunge la noi, că dacă nu am rămas aici, dar a meritat derdelușul”, a spus Anda Adam. 

Citeste si: Anda Adam, primul mesaj după incidentul din Poiana Brașov. Artista a fost zgâriată pe față de o turistă

Anda Adam și familia, înzăpeziți în vârful muntelui!
Anda Adam și familia, înzăpeziți în vârful muntelui![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anda Adam este acum mămică pentru trei copii!

Anda Adam și partenerul ei formează un cuplu de câteva luni. Cântăreața a divorțat de Sorin Nicolescu, cel cu care are și o fetiță, Evelin, însă a reușit să își refacă viața, iar acum se iubește cu afaceristul Eudor Yosif Mohaci despre care spune că are o relație specială cu fiica sa. Bărbatul este din Arad, dar a stat mult timp în Elveţia şi în Franţa.

Acum este în România, unde conduce numeroase afaceri profitabile. 

„Eu sunt oricum o fire mai dură, iar el este foarte calm și foarte blând, iar eu sunt puțin mai impulsivă. (...)   Eu de când mă știu am suferit de singurătate, părinții mei sunt plecați de foarte mult timp și niciodată nu am fost așa, să luăm masa în familie. Iar acum Dumnezeu mi-a dat exact ce mi-am dorit. Acum sunt într-o familie foarte numeroasă și când ne strângem la masă suntem 12-14. Am trei copii dintr-o dată, pentru că Joseph mai are o fetiță de vârsta Evelinei, Azac, un băiețel de 13 ani și Nicole de 5 ani și jumătate și Evelin de 6 ani.

Eu am ieșit câștigată, fără efort, fără burtă, pac: trei copii. Moș Crăciun mă iubește și anul acesta mi-a adus cel mai frumos cadou. Nu cred că mi-aș fi dorit și aș fi putut să scriu o scrisoare în care să pot să-i spun că îmi doresc ceva mai mult decât asta: o familie numeroasă, iubire, mulți copii”, a declarat Anda Adam la Teo Show. 

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci
Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare! Ce i s-a întâmplat chiar înainte să intre: „ Am constatat că îmi lipsește...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies