Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci, logodnicul ei, pentru prima oară împreună la TV! Fiica artistei îi spune deja bărbatului „tati”

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci
Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci

Cum se înțelege Evelin, fiica artistei, cu Eudor Yosif Mohaci?

După o relație de șase ani eșuată cu Sorin Nicolescu, Anda Adam a reușit să își găsească, în sfârșit, fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre Eudor Yosif Mohaci, cel care i-a furat inima în adevăratul sens al cuvântului. Afaceristul este din Arad, dar a stat mult timp în Elveţia şi în Franţa. Acum, bărbatul este în România, unde conduce numeroase afaceri profitabile.

Logodnicul Andei Adam a mai fost căsătorit și are o fetiță, pe nume Nicole, în vârstă de 5 ani cu fosta lui soție, Ioana, și chiar dacă au divorțat recent, cei doi sunt în relații

bune de dragul copilului. 

În urmă cu puțin timp, Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci, însoțiți de fetița cântăreței, au apărut pentru prima oară împreună la TV. Artista a povestit ce relație are Evelin cu partenerul său. 

Citeste si: Anda Adam, primul mesaj după incidentul din Poiana Brașov. Artista a fost zgâriată pe față de o turistă

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci
Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci[Sursa foto: Instagram]

Fiica artistei îi spune deja lui Eudor Yosif Mohaci „tati”

Anda Adam a divorțat de Sorin Nicolescu, cel cu care are și o fetiță, Evelin, însă a reușit să își refacă viața, iar acum se iubește cu afaceristul Eudor Yosif Mohaci despre care spune că are o relație specială cu fiica sa. Toți trei au pășit în platoul emisiunii Teo Show, acolo unde au arătat lumii cât de bine se înțeleg și cum au reușit să formeze o familie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Mami i-a spus lui Evelin așa: «Evelin, hai cu mine în cutie să ieșim amândouă să cântăm și să dansăm». Evelin i-a răspuns: «Nu, eu nu intru astăzi cu tine în emisiune»', a spus Bursucu.  „Și a continuat: «Vin cu tati»', a spus Teo, potrivit  Cancan.ro.

Citeste si: Anda Adam, adevăratul motiv pentru care a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Familia mea și sănătatea...”

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci
Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este Eudor Yosif Mohaci, logodnicul Andei Adam

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci formează un cuplu de câteva luni, dar au planuri mărețe împreună, printre care să se și căsătorească. Afaceristul a locuit în Elveția și în Franța, dar acum s-a mutat în România pentru a fi cât mai aproape de cântăreață.

Bărbatul mărturisește că a păstrat toate tradițiile din România, dar și pe cele din țările în care a locuit.

„Eu stau tot în Elveția în general. Părinții mei sunt români, dar m-am născut în Franța. Acasă s-a vorbit numai românește și s-au ținut toate tradițiile. Ei au ținut să păstrăm tradițiile, dar să le păstrăm și pe cele din Franța și Elveția”, a povestit logodnicul Andei Adam, în emisiunea menționată mai sus.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare! Ce i s-a întâmplat chiar înainte să intre: „ Am constatat că îmi lipsește...”

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci
Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci[Sursa foto: Instagram]

Sorin Nicolescu, prima reacție după ce a aflat de relația Andei Adam

La scurt timp după ce artista și-a oficializat relația cu afeceristul a venit și reacția fostului ei partener de viață, Sorin Nicolescu. Bărbatul a trimis un mesaj foarte clar prin care a spus că îi este recunoscător Andei Adam și că îi dorește tot binele din lume.

„Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit, care m-a ajutat în viață și, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a spus Sorin Nicolescu, potrivit sursei de mai sus.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Anda Adam, așa cum nu o vedem la televizor! Ce face vedeta în spatele camerelor de filmat de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies