Andra de la Puterea dragostei, imagini de infarct de pe yacht-ul unui milionar celebru!

Andra de la Puterea dragostei, imagini de infarct de pe yacht-ul unui milionar celebru!
Andra de la Puterea dragostei, imagini de infarct de pe yacht-ul unui milionar celebru!

Unde s-a fotografiat Andra.

Încă de la intrarea în emisiune, Andra Voloș de la Puterea dragostei a fost o concurentă controversată. Colegii de competiție au acuzat-o pe Andra că nu are un trecut tocmai curat și că iubita lui Bogdan Mocanu îl cunoaște pe unul dintre cei mai controversați milionari.

Pe pagina sa de Instagram, Andra are mai multe fotografii pe un yacht, în care este îmbrăcată într-un costum care aparține colecției de costume a lui Dan Bilzerian.

Extrem de sexy, Andra nu a uitat să îl eticheteze pe celebrul milionar, care adesea este însoțit în călătoriile sale de zeci de tinere sexy.

În plus, Andra s-a lăsat filmată într-o ipostază de infarct în Portofino, pe yacht, îmbrăcată în același costum sexy.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce mamă frumoasă are Andreea de la Puterea dragostei! Seamănă ca două picături de apă

Citeste si: Reacția neașteptată a lui Jador în momentul în care a aflat că Mariana de la Puterea dragostei îl iubește! ”Nu aș putea fi niciodată cu o femeie ca ea”

Citeste si: Cum au anunţat Simina şi Alex Zănoagă că vor avea un copil? Imaginea aceasta a obţinut zeci de mii de like-uri! "Felicitări" FOTO!

Zilele trecute, atunci când Fizz a întrebat-o dacă îl cunoaște pe celebrul milionar, Andra de la Puterea dragostei a reacționat foarte urât și a încercat să nu vorbească prea mult despre acest subiect.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

🚬 @ignite @ignitesmodels @ignitemodels @danbilzerian

A post shared by ANDRA VOLOS (@andravolos) on


Adevărul despre imaginile compromițătoare cu Andra de la Puterea Dragostei! Videoclipurile cu iubita lui Bogdan Mocanu au strâns mii de vizualizări

Andra de la Puterea Dragostei, cea mai sexy concuerntă din casă, a fost protagonista unor scene incendiare. S-a aflat unde au apărut videoclipurile cu ea.

Andra, iubita lui Bogdan Mocanu, este una dintre cele mai frumoase concurente din casa Puterea Dragostei.

Recent, pe intrnet au apărut imagini deocheate cu tânăra și mulți dintre fanii emisiunii s-au gândit că, înainte de a intra în emisiunea, ea ar fi făcut videochat.

Adevărul este cu totul altul. Iubita lui Bogdan Mocanu nu avea aceeași ocupație ca Raluca și Larisa, fostele concurente de la Puterea Dragostei, ci este actriță. Andra a jucat în mai multe videoclipuri muzicale, iar pe YouTube acestea au strâns mii de vizualizări.

Nu e de mirare că artiștii de pe peste hotare și-au dorit-o pe româncă în fimulețele lor, având în vedere că este o adevărată bombă sexy.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum au anunţat Simina şi Alex Zănoagă că vor avea un copil? Imaginea aceasta a obţinut zeci de mii de like-uri! "Felicitări" FOTO!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies