Andra despre dragoste și gelozie, după 10 ani de căsnicie

Andra despre dragoste și gelozie, după 10 ani de căsnicie
Andra despre dragoste și gelozie, după 10 ani de căsnicie

Perfectă deopotrivă în carieră și-n viața personală, e greu să găsești cuvintele potrivite pentru a o descrie pe Andra.

E cea mai iubită vedetă din România, reușită care i se datorează în totalitate, iar asta spune totul despre ea. Este femeia pentru care noțiunea de compromis e total străină, este artistul care nu s-a lăsat niciodată îmbătat de succes, este mama pe care și-ar alege-o orice copil.

Citeste si: Mesajul emoţionant al Andreei Marin pentru mama sa. „Aş vrea să-mi fie permisă o vizită în Cer”

Cred că ai o putere supranaturală… Intuiesc că ești cea mai ocupată artistă de la noi și ai și familia perfectă. Pentru tine ziua are tot 24 de ore sau mai mult?

Nimic și nimeni nu e perfect, toți avem zile bune și zile mai puțin bune. Totul este să încerci tot ce poți ca fiecare zi să fie una bună, iar dacă nu reușești, să speri că a doua zi vei reuși.

Să nu te concentrezi pe eșecuri și frustrări.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Este un subiect delicat, dar aș vrea să nu îl ocolim… Din păcate, depresia postnatală este o mare problemă în ziua de azi și a ajuns chiar să facă victime.

Citeste si: Florin Busuioc a fost operat din nou. Cum se simte prezentatorul tv

Tu ai trecut prin așa ceva sau ai avut vreun simptom care te-a dus cu gândul în această direcție?

Din păcate, știu ce spun statisticile și mi se pare că nu ar trebui să ocolim subiectul, dimpotrivă. Cu cât vorbim mai mult despre aceste probleme, cu atât vor primi ajutor mai multe persoane. Eu nu am suferit de depresie postnatală și am avut și norocul să am o familie foarte atentă la nevoile mele, la emoțiile mele în perioadele de după nașteri, când și oboseala se acumulase.

Cred că e important ca în perioada postnatală să nu te prefaci că totul e ca înainte, să ascunzi ce simți pentru că asta adâncește suferința, sentimentul de singurătate. E important să vorbești cu persoanele iubite despre oboseală, îndoială, panică, iar dacă nu găsești pe cineva să te asculte, să te țină în brațe când plângi, atunci poți vorbi cu un specialist. Numai un psiholog e în măsură să dea sfaturi.

Citeste si: Doctor Ov, specialistul Kfetele.ro în SĂNĂTATE: Ce analize să faci şi ce alimente să mânânci dacă ai sindromul colonului iritabil

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Florin Busuioc a fost operat din nou. Cum se simte prezentatorul tv

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies