Andra, extrem de sexy pe Instagram! Are o atitudine "a la" Marilyn Monroe!

Andra, extrem de sexy pe Instagram! Are o atitudine
Andra, extrem de sexy pe Instagram! Are o atitudine "a la" Marilyn Monroe!

Andra a postat cea mai sexy poză pe Instagram! Are o atitudine "a la" Marilyn Monroe, iar fanii i-au dat zeci de comentarii!

Andra este una dintre cele mai iubite vedete din România şi a reuşit să se menţină în atenţia presei şi în inimile publicului fără tertipuri de imagine, ţinute şocante, gesturi excentrice sau declaraţii pompoase. Protagonista noastră atrage tocmai prin simplitate, naturaleţe şi modestie, iar de vocea ei superbă nici nu mai are rost să mai amintim.

Andra a postat cea mai sexy poză pe Instagram! "Vreau să te ferești să cazi, la fel ca Loredana"

Ei bine, de curând artista a postat totuşi o poză îndrăzneaţă dacă ne raportăm la stilul ei obişnuit. Protagonista noastră şi-a lăsat un sân şi un picior la vedere, iar fanii au remarcat imediat atitudinea "a la" Marilyn Monroe.

Citeste si: Cat de frumoasa e Andra fara machiaj! Cum isi intretine tenul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

" Scuză-mă, draga mea, dar tu nu ai nevoie de trupul tău și așa foarte frumos ca să îmbunătățești imaginea pe care o ai. Tu ești superbă, ești o adevărată doamnă splendidă, o adevărată doamnă... Vreau să te ferești să cazi la fel ca Loredana. Te rog, ai grijă de tine şi nu îți folosi trupul ca să îți faci reclamă. Tu ești o superbă stea", i-a scris o femeie îndrăgitei cântăreţe.

Andra a postat cea mai sexy poză pe Instagram! "David este un fotograf profesionist"

" Eşti minunată. Să ai o zi frumoasă, Andra!Te iubesc mult! David este un fotograf profesionist. Vă pup pe toți şi să aveţi o zi frumoasă. Vă pup mult. Te iubesc mult, Andra", este alt mesaj primit de frumoasa cântăreaţă care, potrivit unui sondaj de opinie recent efectuat, este una dintre cele mai iubite personalităţi din România.

Citeste si: Am găsit-o pe "SOSIA" Andrei! Îţi dai seama, din poze, care e artista şi care e tânăra care seamănă IZBITOR cu ea?

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andra a făcut anunţul! Fotografia care a primit mii de like-uri

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies