Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae! Cine este bărbatul misterios care i-a oferit cadoul

Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae!
Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae!

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a primit, pe lângă cele mai frumoase cadouri, un superb inel cu diamante!

Andra Volos este una dintre cele mai apreciate foste concurente de la Puterea dragostei! Foarte discretă de fel, tânăra nu obișnuiește să vorbească foarte mult despre viața personală, însă fanii ei sunt foarte atenți la detalii și observă imediat micile indicii de pe rețelele ei de socializare. Se pare că superba șatenă a fost cuminte anul acesta, iar ca drept răsplată a primit de Moș Nicolae foarte multe cadouri, printre care și un inel cu diamante care a strârnit multe controverse.

Citeste si: Andra Volos, reacție acidă după ce a fost acuzată că vinde poze cu ea nud: „Fiecare își câștigă bănuțul cum vrea”

Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae!
Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae![Sursa foto: Instagram]

Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae!

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale de la Kanal D a sărbătorit Sfântul Nicolae în oraș, alături de prietenele ei bune, iar când a ajuns acasă a avut o mare surpriză.

Tânăra nu s-a putut abține și le-a arătat urmăritorilor ei, chiar la ea pe InstaStory, cu ce cadouri s-a trezit în seara de Moș Nicolae.

Pe lângă un buchet enorm de trandafiri roșii și un colier, Andra Volos a primit un inel cu diamante. Foarte curioși de fel, fanii au întrebat-o dacă inelul este un simplu cadou sau este o declarație de iubire din partea unui posibil partener de viață.

Cum nu îi stă în fire să ofere prea multe informații din viața ei, nimeni nu știe exact dacă tânăra are sau nu iubit. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae!
Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae![Sursa foto: Instagram]

Andra Volos este sau nu într-o relație?

Andra Volos este una dintre cele mai apreciate foste concurente de la Putere dragostei și are o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare care abia așteaptă să afle cât mai multe detalii din viața ei personală. Tânăra a avut mai multe relații de-a lungul timpului, însă nu s-a concretizat nimic, astfel că a decis că îi este mult mai bine singură.

După cum a mărturisit chiar ea, nu este în căutarea unui partener de viață, preferând ca lucrurile să meargă în mod natural, fără să forțeze nimic.

Citeste si: Alexia Eram, semi-dezbrăcată pe Instagram! Cum a reacționat Andreea Esca la fotografia cu fiica ei doar în sutien

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae!
Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae![Sursa foto: Instagram]

„Mai stau zece ani până să mă mărit. Momentan, sunt foarte bine singură. Nu-mi spune nimeni ce să fac, călătoresc… Acum urmează să încep niște proiecte super-tari în Italia.   Mă duc acolo, o să stau în vacanță, pe Coasta de Azur…  

Nu stau legată. Păi dacă am iubit, nu mai pot să fac nimic. Știu cum e viața de cuplu.

E frumoasă, dar nu e atât de frumoasă ca atunci când nu ai nicio relație”, a mărturist, recent, Andra Volos.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mădălin Ionescu vrea să plece de acasă! Cristina Șișcanu a avut o reacție neașteptată: „Poți să pleci...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies