Alexia Eram, semi-dezbrăcată pe Instagram! Cum a reacționat Andreea Esca la fotografia cu fiica ei doar în sutien

Alexia Eram, semi-dezbrăcată pe Instagram!
Alexia Eram, semi-dezbrăcată pe Instagram!

Influencerița s-a fotografiat într-o ipostază foarte sexy și a publicat imaginea pe internet!

Alexia Eram știe că se află printre primele locuri pe lista celor mai sexy persoane publice de la noi din țară, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a publicat o imagine cu ea în care poartă doar sutien. Imaginea a făcut furori pe Instagram, iar fanii au înroșit butonul de like-uri, dar ce părere are Andreea Esca despre ipostaza în care s-a pozat fiica ei?

Citeste si: Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască! Ce a pățit tânăra: „Abia puteam să respir!”

Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Alexia Eram, semi-dezbrăcată pe Instagram! Reacția Andreei Esca

Ultima fotografie publicată de Alexia Eram pe contul său de Instagram a făcut senzație în adevăratul sens al cuvântului. Vedeta a decis să se dezbrace complet de bluză și să își facă o poză în oglindă doar în sutien, iar reacțiile și comentariile sunt pe măsură.

Cu un bust generos și un abdomen foarte bine lucrat, iubita lui Mario Fresh a reușit să strângă în doar câteva ore nu mai puțin de 46.000 de like-uri și sute de comentarii.

Printre reacțiile de la prieteni și fani se află și cel de la mama sa, Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a comentat cu un șir lung de emoji-uri cu foc, semn că este foarte mândră de felul în care arată fiica ei. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ruby, dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mămică: „Nu voi sta nicio secundă departe de copii”

Alexia Eram, semi-dezbrăcată pe Instagram!
Alexia Eram, semi-dezbrăcată pe Instagram![Sursa foto: Instagram]

Alexia Eram și Mario Fresh își doresc un copil?

Fiica Andreei Esca și celebrul artist formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară.

Sunt împreună de mai bine de 5 ani și se pare că lucrurile devin din ce mai serioase. Deși s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit după ce Alexia și Mario nu s-au mai afișat o bună bucată de timp împreună, se pare că au trecut cu bine și peste acest obstacol. Alexia Eram a povestit, într-un interviu, cum și-ar dori să arate unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața oricărei femei, nunta.

„Grandioasă, dar vreau și o nuntă așa mai intimă. Vreau să fie pe o plajă în Bali”, a spus Alexia Eram într-o emisiune TV.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: „Toate femeile s-au conectat cu copilul și la mine nu era așa!”

Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Cât despre o posibilă sarcină, vedeta a ales să răspundă în spirit de glumă, astfel că nimeni nu știe când se vor decide cei doi să treacă la pasul următor.

„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat.

Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram, glumind pe acest subiect.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ea este cea mai mare admiratoare a lui Victor Slav! Cine este femeia care îi trimite mesaje dulci la fiecare postare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies