Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: „Toate femeile s-au conectat cu copilul și la mine nu era așa!”

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică
Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică

Vedeta a făcut noi dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit părinte!

Gina Pistol recunoaște că este cea mai fericită femeie din lume, acum că în sfârșit și-a întemeiat familia mult visată, însă schimbările de care a avut parte i-au cam dat bătai de cap. Vedeta a vorbit, în cadrul unei emisiuni televizate, despre viața ei în rolul de mămică și spune că este minunat să o vadă pe micuța Josephine cum crește pe zi ce trece, însă nu totul este roz, așa cum cred oamenii.

Citeste si: Anca Ciota va deveni mămică pentru prima dată! Prezentatoarea de la Kanal D a postat o imagine cu burtica de gravidă

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică
Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică[Sursa foto: Instagram]

„Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Și face 9 luni imediat. Întorcându-mă în platou am simțit că nu am lipsit decât o săptămână, colegii mei sunt la fel. Cu toate astea, fetița mea crește și totul e in regulă, e în etapa de bușilea. Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”, a declarat Gina Pistol, la Observator.

 

Citeste si: Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea! Ce a pățit micuța: „Mă topesc când văd că suferă”

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică
Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol: „Treci printr-o furtună hormonală” 

Pe lângă faptul că este o bucurie de nedescris să își vadă fetița crescând, partenera lui Smiley recunoaște că s-a schimbat mult după ce a născut-o.

Gina Pistol a trecut printr-o perioadă destul de stresantă după ce a venit pe lume micuța Josephine, dat fiind faptul că se simțea îngrijorată de tot ceea ce simțea la nivelul corpului. Vedeta a vorbit despre modificările la nivel hormonal și spune că „te lasă un pic răvășită”.

„Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Cumva nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești… Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, a mai spus Gina Pistol.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ruxi Opulenta, mesaj adresat Mădălinei Pamfile după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies