Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea! Ce a pățit micuța: „Mă topesc când văd că suferă”

Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea!
Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea!

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” întâmpină momente delicate cu fetița ei!

Emily Burghelea, fosta concurentă din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzată pe Kanal D, trece prin clipe grele alături de fetița ei, Amedea, care pare că nu se simte deloc bine. Micuța are probleme de sănătate și face febră de câteva zile bune, iar mama ei este foarte îngrijorată și le-a explicat fanilor că pur și simplu nu știe cu ce să o mai trateze.

Citeste si: Ruxi Opulenta, mesaj adresat Mădălinei Pamfile după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea!

Blondina le-a spus urmăritorilor de pe Instagram tot ce se întâmplă cu fetița ei și chiar a cerut sfaturi din partea lor, asta după ce a încercat tot ce era posibil pentru ca micuța să se simtă din nou bine.

„Nimeni nu poate să înțeleagă neputința cu care se confruntă o mamă atunci când copilul ei nu este bine.

Este a treia zi în care Amedea face febră.  Doctorii ne-au spus că cel mai probabil este de la dințisori și este ceva normal, dar nu pot să o văd așa.

Alternăm două antifebrile cu ingrediente active diferite, supozitor și siropel și este mai bine pentru o perioadă dar apare iar și o luăm de la capăt.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mă topesc când văd că suferă. Aș face orice doar să-i treacă mai repede! Am încercat toate variantele! I-am făcut comprese cu apă mai rece, i-am pus șosete îmbibate în apă caldă și puțin oțet, i-am făcut și baie scăzând treptat temperatura apei, pentru un moment toate au ajutat dar înainte să pot răsufla ușurată, simptomul a revenit de fiecare dată. Acum, bonus, am impresia că are și năsucul un pic înfundat. 

Este prima dată când pățim asta și îmi este foarte greu.. Sper să trecem cu bine peste acest episod!”, a scris Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Anca Ciota va deveni mămică pentru prima dată! Prezentatoarea de la Kanal D a postat o imagine cu burtica de gravidă

Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea!
Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea![Sursa foto: Instagram]

Emily Burghelea este din nou însărcinată?

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost asaltată cu tot felul de mesaje de la fani după ce a publicat o fortografie în care părea că se vede burtica de gravidă. Totul a pornit de la faptul că tânăra purta o fustă cu pliuri, iar fanii nu au întârziat să intre la bănuieli și să o întrebe pe dacă nu cumva se pregătește să devină din nou mămică.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Jessie J a pierdut sarcina pe care nu o anunțase oficial! Cum se simte vedeta: „Sunt încă șocată, tristețea este copleșitoare”

Emily Burghelea este însărcinată din nou?
Emily Burghelea este însărcinată din nou?[Sursa foto: Instagram]

„Ești însărcinată iar? Așa pare în prima poză! Sau și-au dat drumul la burtică?”,  a fost una dintre întrebările primite de Emily Burghelea în secțiunea de comentarii.

„Este de la pliurile fusteeeeei. Nu sunt gravidă”,   a răspuns Emily Burghelea, nelăsând loc de alte interpretări.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat! Cei doi s-au fotografiat sărutându-se

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies