Jessie J a pierdut sarcina pe care nu o anunțase oficial! Cum se simte vedeta: „Sunt încă șocată, tristețea este copleșitoare”

Jessie J a pierdut sarcina pe care nu o anunțase oficial!
Jessie J a pierdut sarcina pe care nu o anunțase oficial!

Cântăreața este în stare de șoc după ce a pierdut sarcina pe care și-o dorea din tot sufletul.

Jessie J este complet devastată după ce a pierdut sarcina pe care nici nu a apucat să o anunțe oficial. Solista în vârstă de 33 de ani a rămas gravidă după despărțirea de iubitul său, însă nu a reușit să ducă sarcina la termen. Tragica vestea a fost anunțată chiar de ea pe contul său oficial de Instagram, iar fanii sunt de-a dreptul șocați.

Citeste si: Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea! Cum a aflat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” despre scandal

Jessie J a pierdut sarcina!
Jessie J a pierdut sarcina![Sursa foto: Instagram]

Jessie J a pierdut sarcina! Mesajul emoționant postat pe rețelele de socializare

Jessie J se hotărâse „să devină mamă pe cont propriu” cu ajutorul medicilor   și, deși reușise să rămână însărcinată, nu a putut duce procesul la bun sfârșit. Anunțul a venit cu doar câteva ore înaintea unui concert pe care solista l-a susținut în Los Angeles, California, în ciuda celor întâmplate.

„Ieri dimineață râdeam cu un prieten spunând: «Serios, cum o să reușesc să trec peste concertul din L.A. de mâine fără să spun tuturor că sunt însărcinată?». Ieri la prânz, însă, mă gândeam cum o să trec peste concert fără să izbucnesc în lacrimi… după a treia ecografie și după ce mi s-a spus că bebelușului nu-i mai bate inima.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dimineața aceasta simt că nu mai am niciun control asupra propriilor emoții. S-ar putea să regret că postez asta, s-ar putea să nu. De fapt, nu regret. Ceea ce știu este că vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că evit durerea sau întregul proces, ci pentru că știu că acest concert mă va ajuta. Am susținut doar două concerte în doi ani, iar sufletul meu are nevoie de ele, cu atât mai mult azi.

Știu că unii vor crede că ar trebui să-l anulez. În acest moment, însă, un lucru îmi este clar, am început să cânt pentru bucurie, pentru a-mi hrăni sufletul, ca un fel de terapie pentru iubirea de sine. Asta nu s-a schimbat.

Citeste si: A născut soția lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est! Mesajul artistului este de-a dreptul emoționant

Jessie J a pierdut sarcina pe care nu o anunțase oficial!
Jessie J a pierdut sarcina pe care nu o anunțase oficial![Sursa foto: Instagram]

Trebuie să depășesc această situație în felul meu. Vreau să fiu sinceră și să nu-mi ascund sentimentele. Merit asta. Vreau să fiu eu în aceste momente. Nu pentru public, pentru mine și pentru copilul meu care a făcut tot ce a putut. Mă cunosc și știu că voi vorbi despre asta pe scenă. Așadar, în locul unui discurs în lacrimi pentru a-mi explica energia, o fac aici.

Se simte mai sigur.

Am decis să devin mamă pe cont propriu. Este tot ceea ce mi-am dorit și viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care n-o voi uita niciodată și pe care știu că o voi mai avea. Sunt încă șocată, tristețea este copleșitoare, dar știu că sunt puternică și că voi fi ok.

Mai știu și că milioane de femei din întreaga lume au simțit această durere sau o durere mai mare de atât. Simt o conexiune cu femeile pe care le cunosc, dar și cu cele pe care nu le cunosc. (…)

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Așadar, vă voi vedea în această seară în Los Angeles. S-ar putea să fac mai puține glume decât de obicei, dar inima mea va fi acolo”, a fost mesajul transmis de Jessie J pe contul său personal de Instagram.

Citeste si: Andreea Antonescu, planuri uriașe de viitor! Dezvăluirile făcute de vedetă: „Vreau nuntă, vreau copil. Repede dacă se poate!”

Jessie J a pierdut sarcina!
Jessie J a pierdut sarcina![Sursa foto: Instagram]

Jessie J a format în trecut un cuplu cu actorul Chaning Tatum, însă povestea lor de dragoste s-a sfârșit când toți se așteptau mai puțin. Ulterior, vedeta și-a găsit dragostea în brațele dansatorului Max Pham, dar relația nu a durat decât 7 luni. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Constantin Enceanu nu a vizitat mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Mi-e greu să trec pentru că nu îmi vine să cred!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies