A născut soția lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est! Mesajul artistului este de-a dreptul emoționant

A născut soția lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est!
A născut soția lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est!

Unul din membrii trupei 3 Sud Est a devenit tătic pentru a doua oară! Viorel Șipoș este în culmea fericirii

Trupa 3 Sud Est se bucură de un succes răsunător atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș au cele mai frumoase familii și toți și-au luat rolurile de tătici în serios, iar toate le merg ca pe roate. Recent, gașca celor trei familii foarte apropiate s-a mai mărit cu un membru, după ce soția lui Viorel Șopoș, Georgiana, a adus pe lume al doilea copil, un băiețel perfect sănătos care seamămă izbitor cu tatăl lui.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu fiul ei! Comentariul lui Dani Oțil i-a lăsat mască pe fani: „Nu e al meu...”

3 Sud Est
3 Sud Est[Sursa foto: Facebook]

A născut soția lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est!

Artistul este foarte discret atunci când vine vorba despre viața lui privată, însă de data aceasta bucuria a fost prea mare pentru a nu împărtăși cu fanii.

Viorel Șipoș a făcut marele anunț pe contul său personal de Facebook, acolo unde a încărcat un mesaj simplu, dar plin de înțeles: „A star is born”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fanii, apropiații, dar și rudele cunoscutului cântăreț au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au transmis lui și familiei sale mesaje de-a dreptul emoționante: „O viață minunată pentru o familie  superbă! Să fiți sănătoși și fericiți cu toții!”, „FELICITĂRI pentru venirea pe lume a

îngerașului! Să vă trăiască minunea dăruită de dumnezeu! Multă sănătate, fericire ,bucurii și împliniri!.❤💐🍀🎂🎉🎉”, „Felicitări! Să vă aducă numai bucurii!”, „Sa fie într-un ceas bun! Felicitări!”, „Sincere felicitări, Georgiana Sipos! Multă sănătate mamei și lui bebe! 🤗”, sunt doar câteva reacții din partea fanilor formației 3 Sud Est.

Citeste si: Viviana Sposub își dorește un copil! Vedeta este pregătită pentru un nou pas important în viața ei:„Abia aștept să fiu mamă!”

A născut soția lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est!
A născut soția lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viorel și Georgiana Șipoș mai au o fetiță în vârstă de 4 ani, Rebecca, care cu siguranță este în culmea fericirii acum că a venit pe lume frățiorul ei.

Cântărețul și partenera lui de viață și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în anul 2017, petrecerea de după fiind organizată într-un cadru restrâns, doar cu cei din familie și prietenii foarte apropiați.

„A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, declara artistul, în urmă cu câteva luni.




Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Speak este în doliu! Bunicul artistului a murit de Covid-19: „Mi-am pierdut ultimul bunic...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies