Viviana Sposub își dorește un copil! Vedeta este pregătită pentru un nou pas important în viața ei:„Abia aștept să fiu mamă!”

Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea

Fosta asistentă TV nu a stat prea mult pe gânduri și a dezvăluit că este mai mult decât pregătită să facă un copil!

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni, iar din august 2021 trăiesc o poveste de dragoste cum rar mai vedem astăzi în lumea mondenă românească. Cei doi se iubesc enorm și au dovedit acest lucru cu fiecare ocazie, prin declarații de dragoste pe rețelele de socializare și chiar în interviuri, iar acum toți se așteaptă să treacă la următorul pas. Despre nunta celor doi s-a vorbit în nenumărate rânduri și se pare că nu sunt încă pregătiți pentru acest lucru din varii motive, însă Viviana Sposub își mai dorește ceva și anume un copil!

Citeste si: Alexia Eram, reacție neașteptată după ce Mario Fresh și Mira s-au sărutat: „Îmi place foarte mult...”

Viviana Sposub și George Burcea își doresc să devină părinți?
Viviana Sposub și George Burcea își doresc să devină părinți?[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub vrea să devină mămică!

George Burcea mai are două fetițe din căsnicia anterioară, pe Ella Maya, în vârstă de 5 ani și Clara Maria, de 2, cu care se înțelege de minune și pe care le iubește infinit.

Cât despre planul Vivianei Sposub, aceasta dezvăluie că una dintre cele mai mari dorințe pe care le are este să rămână însărcinată: „Apropo de copii, e o întrebare pe care o primesc de foarte multe ori. Da, am spus că îmi doresc și sper să se întâmple. Nu deocamdată, nu e momentul, dar abia aștept să fiu mamă”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Viviana Sposub, afirmații neașteptate în Gala „Bravo, ai stil!”. Ce a spus despre Burcea în fața tuturor: „De un 1 an și 3 luni aștept să divorțeze”

George Burcea și fetițele lui, Ella și Clara
George Burcea și fetițele lui, Ella și Clara[Sursa foto: Instagram]

George Burcea și fosta lui parteneră nu au divorțat încă, dar chiar și așa actorul a declarat în mai multe interviuri că vrea să o ia de soție pe frumoasa concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă nu știe când va fi momentul potrivit: „O voi cere pe Viviana de soție.

Nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a declarat el în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre sarcină: "Eram în țară când am simțit și am știut eu"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

George Burcea și Viviana Sposub
George Burcea și Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

Deși este îndrăgostit până peste cap de superba brunetă, iar relația lor este perfectă din toate punctele de vedere, în cadrul unei sesiuni live de pe contul său oficial de Instagram actorul a dezvăluit faptul că nu se simte încă pregătit pentru acest pas extrem de important în viața sa.

„Nu fac nicio nuntă acum.  Actorii nu au avut spectacole multe.

Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întamplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an", a spus George Burcea, pe Instagram.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu după roast-ul Vivianei! Ce a spus concurenta despre ea: „Ralucăi îi plac manelele...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies