Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre sarcină: "Eram în țară când am simțit și am știut eu"

Andreea Mantea și copilul ei, David
Andreea Mantea și copilul ei, David

Celebra prezentatoare TV a vorbit despre momentul tulburător în care a realizat că este însărcinată cu Cristian Mitrea.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite personalități din lumea mondenă românească, însă în spatele zâmbetului minunat și aparițiilor senzaționale se află o poveste despre care puțini știu. Andreea Mantea și Cristian Mitrea s-au cunoscut acum mai mult timp în cadrul unei emisiuni, acolo unde bărbatul s-a străduit din greu să o cucerească pe superba brunetă. Ulterior, a venit pe lume fiul lor, David, moment în care Cristi Mitrea s-a îndoit de faptul că el ar fi tatăl.

Ei bine, relația lor a fost cea mai mediatizată la acel moment în showbiz-ul românesc, iar acum, după mai bine de 7 ani, Andreea Mantea revine cu noi detalii tuburătoare despre acea periodă.

Citeste si: Victor Slav, mărturisiri despre revederea cu Anda Adam în platoul emisunii „Bravo, ai stil! Celebrities”: „ Mie mi se pare ceva firesc”

Andreea Mantea, despre relația cu Cristian Mitrea
Andreea Mantea, despre relația cu Cristian Mitrea[Sursa foto: Instagram]

Andreea Mantea vorbește deschis despre sarcina cu Cristi Mitrea

Invitată în platoul emisiunii lui Mihai Ghiță, „În oglindă”, vedeta a vorbit despre cum a început povestea cu tatăl copilului ei. Andreea Mantea dezvăluie faptul că la vremea respectivă i s-a creat cadrul pefect în emisiunea unde era protagonistă, moment în care s-a întâmplat totul.

„Pe mine m-a prins pe picior greșit și într-un moment când am fost plictisită.

E grav că spun lucrurile astea cum, nu? Am lăsat să intre dragostea în viața mea într-un moment când avea prea mult loc. Dacă eram prinsă în ceva și nu aveam timp pentru așa ceva, nu se întâmpla. Însă fiind contextul de așa natură și având și prea mult timp liber, m-am lăsat dusă de val.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Da, este minunat, da, este fantastic, dar când am pus piciorul în România, s-a dus magia și atunci am deschis ochii și am zis stop, ne-am despărțit, fiecare și-a văzut de viața lui, dar acele apariții care erau în contract ne-au făcut să ne aducem aminte că vai..cumva, cam așa sunt fetele astea care suntem crescute cu tați mai duri, căutăm pe cineva să fie mai dur, să îți interzică lucruri, îmi plăcea, e și asta o boală.

E bine că m-am trezit și am conștientizat lucrurile astea. Dar tot ne reîntâlneam și ne-am reîntâlnit în august și ne-a fost prea dor unul de celălalt. După ce ne-a fost dor, ne-am văzut de drum”, a povestit frumoasa prezentatoare TV pentru sursa citată anterior.

Citeste si: Victor Slav o răsfață pe fetița lui, Sofia! Cum își petrec timpul cei doi: „Când vine la mine nu pot să-i spun nu”

Andreea Mantea vorbește despre relația cu Cristian Mitrea
Andreea Mantea vorbește despre relația cu Cristian Mitrea[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Mantea: „David nu a fost planificat”

Andreea Mantea spune că băiețelul ei, David, nu a fost planificat și, mai mult decât atât, nu cu partenerul ei de la acel moment, Cristian Mitrea. Despre clipa în care a realizat că este însărcinată spune că a fost un șoc, asta pentru că se afla în trafic, iar la un moment dat farurile altei mașini s-au întreptat spre ea crezând că va fi lovită, iar din instinct a pus mâna la burtă, iar de aici totul i-a fost foarte clar.

„Niciodată, David nu a fost planificat și nu cu el. Eram la filmări în Portugalia și n-am vrut să cred. N-am vrut. Eram în țară când am simțit și am știut eu. Eram în trafic, mă grăbeam să ajung undeva, era noapte și în momentul acela, de pe sensul celălalt, am văzut acele faruri îndreptate spre mine și m-am speriat și mi-am dus mâna la burtă că am crezut că ăla intră în mine.

Atunci, mi-am dat seama că sunt însărcinată, dar pe cât de fericită eram, pe atât de tristă și nu știam ce să fac. Pentru că el era tatăl. Când am născut, a fost foarte greu. David a fost alături de mine. Știi aia cu drobul de sare, aoleu, ce o să facă copilul, când o să crească, ce o să-i spun...", a mai explicat Andreea Mantea.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Nicole Cherry, gest emoționant înainte să nască! Vedeta a păstrat primul test de sarcină pe care l-a făcut: „ Doamne, nu-mi vine să cred...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies