Victor Slav, mărturisiri despre despărţirea de Anda Adam: „Mie mi se pare ceva firesc”

Victor Slav și Anda Adam
Victor Slav și Anda Adam

Prezentatorul TV a ținut să lămurească toate detaliile legate de revederea cu fosta lui iubită, Anda Adam.

Victor Slav și Anda Adam au format un cuplu foarte apreciat în urmă cu aproape 10 ani de zile, însă amândoi au decis la acel moment că este mai bine să își continue viețile separat. Zis și făcut! Atât prezentatorul TV, cât și cântăreața au avut relații de lungă durată cu alte persoane, în urma cărora au rezultat și copii, însă nu au rezistat.

Victor Slav se iubește în prezent cu o tânără blondină de la care nu își mai poate lua ochii, iar Anda Adam trăiește cea mai frumoasa poveste de dragoste alături de partenerul ei care

a și cerut-o de curând de soție. Totuși, Victor și Anda s-au reîntâlnit după atâția ani în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Citeste si: Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu după roast-ul Vivianei! Ce a spus concurenta despre ea: „Ralucăi îi plac manelele...”

Anda Adam
Anda Adam[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav, despre întâlnirea cu Anda Adam în platoul emisunii de modă de la Kanal D

Cu toate că s-au despărțit, și-au refăcut într-un final viețile, între cei doi nu au existat niciodată divergențe. După 9 de când s-au separat, blondina și prezentatorul TV nu au nicio problemă să lucreze în cadrul aceluiași proiect, asta pentru că au rămas în relații bune, după cum au afirmat chiar și ei.

Reacțiile telespectatorilor în momentul în care Victor Slav a fost desemnat co-prezentator alături de Ilinca Vandici nu au întârziat să apară.

Foarte curioși, oamenii l-au asaltat cu mesaje legate de situația cu Anda Adam din platoul competiției, astfel că Victor Slav a ținut să lămurească pentru totdeauna povestea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Nu ştiu de ce mă întreabă toată lumea acest lucru. Mie mi se pare ceva firesc, suntem doi oameni care au încheiat o relaţie acum nouă ani şi nu este nimic neobişnuit nici din punctul meu de vedere, nici din punctul ei de vedere. 

A fost o despărţire amicală şi fiecare are viaţa lui", a declarat Victor Slav, pentru  clickpentrufemei.ro.

Citeste si: Like Creața, mămică pentru a doua oară! Influencer-ul a dat vestea cea mare pe internet: „O să mai avem un bebe”

Victor Slav, despre revederea cu Anda Adam după 9 ani de la despărțire
Victor Slav, despre revederea cu Anda Adam după 9 ani de la despărțire Victor Slav și Anda Adam[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav, despre rolul lui în proiectul „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Voi ține cont de multe aspecte”

După ce Ilinca Vandici și-a reluat locul de prezentatoare principală în show-ul stilistic de la Kanal D, Victor Slav a primit un rol secundar și mai exact acela de co-prezentator. Ei bine, bărbatul are acum dreptul de a oferi bonusuri concurentelor „Bravo, ai stil!", care le ajută la poziționarea în clasament.

Citeste si: Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vorbește despre cele mai mari traume din viața ei: „Îmi era teamă că nu voi evolua niciodată”

Victor Slav, despre revederea cu Anda Adam după 9 ani de la despărțire
Victor Slav, despre revederea cu Anda Adam după 9 ani de la despărțire[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Voi ține cont de mai multe aspecte când notez  concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun", a mai spus Victor Slav, pentru sursa amintită. 

 

 

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

George Bucea și Viviana Sposub se vor căsători în curând? Ce spune actorul despre nuntă: „E superb tot ceea ce se întamplă!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies