Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu după roast-ul Vivianei! Ce a spus concurenta despre ea: „Ralucăi îi plac manelele...”

Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu
Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu

Momentul Vivianei Sposub din Gala de sâmbătă a încins spiritele în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce a putut spune despre Raluca Bădulescu

Viviana Sposub s-a prezentat în Gala „Candyland” de la „Bravo, ai stil! Celebrities” cu un show de roast, însă nu toți au gustat glumele ei, dat fiind faptul că Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au ținut să facă mici precizări după momentul fostei asistente TV. Cel mai vocal în această situație a fost fashion editorul care a vrut să lămurească situația în ceea ce o privește pe buna lui pritenă Raluca Bădulescu, despre care Viviana nu a spus lucruri tocmai plăcute.

Citeste si: George Bucea și Viviana Sposub se vor căsători în curând? Ce spune actorul despre nuntă: „E superb tot ceea ce se întamplă!”

Viviana Sposub, moment de roast în gala „Bravo, si sti! Celebrities”
Viviana Sposub, moment de roast în gala „Bravo, si sti! Celebrities”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice Munteanu sare în apărarea Ralucăi Bădulescu după roast-ul Vivianei

Iubita lui George Burcea a avut un moment de autoironie, însă la roast-ul juraților a călcat strâmb. Venind rândul Ralucăi Bădulescu, Viviana Sposub a ținut să precizeze, se pare în spirit de glumă, faptul că juratului îi plac manelele cântate de colega sa de platou, Ruxi, fapt care l-a deranjat

pe Maurice Munteanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Ralucăi îi place pe bogăție, pe aur mult, pe manele cântate de Ruxi. Să știți că o admir foarte mult pe Raluca pentru forță interioară, pentru tot ce înseamnă ea. Singură chestie la care mă gândesc în ultima perioadă e că a slăbit foarte mult Raluca și dacă o ține în ritmul asta este posibil ca peste două sezoane să nu o mai vedem pe scaun”, a spus Viviana Sposub.

Citeste si: Mădălina Pamfile, gest extrem la „Bravo ai stil! Celebrities” după cearta cu Nicoleta Dragne: „Apără-te dacă ai dreptate!”

Viviana Sposub, moment de roast în gala „Bravo, si sti! Celebrities”
Viviana Sposub, moment de roast în gala „Bravo, si sti! Celebrities”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Imediat după ultima replică spusă de Viviana, Raluca Bădulescu a completat: „Lasă, nebuno, că nu îmi iei tu locul, stai potolită!" 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vizibil deranjat de afirmațiile concurentei, Maurice Munteanu i-a spus acesteia că deși s-a vrut un moment de roast, la iveală au ieșit câteva răutăți ambalate discret, sărind în apărarea Ralucăi Bădulescu.

Citeste si: Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vorbește despre cele mai mari traume din viața ei: „Îmi era teamă că nu voi evolua niciodată”

„Ascundea totuși niște mici dedesubturi și niște mici mari răutăți.

Să nu uiți un lucru foarte important că una din persoanele cu cea mai mare cultură muzicală din toate domeniile este Raluca Bădulescu. A nu se uita! Deci Raluca Bădulescu nu este egal cu o manea, sau decât o manea sau o manea. Eu simt nevoia să spun asta, nu ea! Măi, Viviana, tu ai înțeles de ce am făcut remarca asta?", a fost replica lui Maurice Munteanu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Nicole Cherry, gest emoționant înainte să nască! Vedeta a păstrat primul test de sarcină pe care l-a făcut: „ Doamne, nu-mi vine să cred...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies