George Bucea și Viviana Sposub se vor căsători în curând? Ce spune actorul despre nuntă: „E superb tot ceea ce se întamplă!”

George Burcea vorbește despre nunta cu Viviana Sposub
George Burcea vorbește despre nunta cu Viviana Sposub

Actorul a răspuns la întrebarea care stă pe buzele fanilor! Reacția surprinzătoare pe care a avut-o George Burcea

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară de peste un an de zile, de când s-au cunoscut pentru prima oară în cadrul unei emisiuni. Cei doi se iubesc enorm și au dovedit acest lucru cu fiecare ocazie, chiar daca actorul a divorțat oficial abia în urmă cu puțin timp. Recent, George Burcea a răspuns la întrebarea legată de căsătorie, iar răspunsul i-a uimit pe fani!

Citeste si: Gina Pistol a fost înșelată de fostul iubit cu cea mai bună prietenă: „El s-a culcat cu ea, iar eu am aflat...”

George Burcea vorbește despre nunta cu Viviana Sposub
George Burcea vorbește despre nunta cu Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram]

George Bucea și Viviana Sposub se vor căsători în curând?

În cadrul unei sesiuni live de pe contul său oficial de Instagram, actorul a dezvăluit faptul că nu este pregătit pentru acest pas extrem de important, cu toate că este îndrăgostit până peste cap de superba brunetă, iar relația lor este perfectă din toate punctele de vedere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întamplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an", a spus George Burcea, pe Instagram.

Citeste si: Ornela Pasăre s-a căsătorit în mare secret luna aceasta! Primele declarații oferite de artistă: „Este acea iubire specială și eternă”

Viviana Sposub, despre nunta cu Burcea: „Îmi tot zice că mă ia de mireasă”

Spectacolul de sâmbătă seară de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut ca tematică subiectul „Candyland”, concurentele fiind provocate să își pună imaginația la contribuție astfel încât să se prezinte în fața juraților cu ținute de excepție, dar și cu povești pe măsură.

Viviana Sposub a venit cu un moment de roast la adresa ei, iar afirmațiile pe care le-a făcut i-a lăsat mască atât pe jurați, cât și pe cei de acasă, în rând cu George Burcea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Viviana Sposub, afirmații neașteptate în Gala „Bravo, ai stil!”. Ce a spus despre Burcea în fața tuturor: „De un 1 an și 3 luni aștept să divorțeze”

Viviana Sposub, moment de autoironie la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Viviana Sposub, moment de autoironie la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case, așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur. 

De mica m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasa și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept...să   divorțeze!", a declarat Viviana Sposub în ediția trecută a „Bravo, ai stil! Celebrieties”, este ultima parte din povestea prezentată de Viviana Sposub în gala „Bravo, ai stil! Celebrieties”.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cântăreața Dodo a născut! Cum se simte acum proaspăta mămică: „Am fost foarte norocoasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies