Ornela Pasăre s-a căsătorit în mare secret luna aceasta! Primele declarații oferite de artistă: „Este acea iubire specială și eternă”

Ornela Pasăre s-a căsătorit în mare secret!
Ornela Pasăre s-a căsătorit în mare secret!

Interpreta de muzică populară a pășit de curând în fața altarului alături de sufletul ei pereche! Iată toate dezvăluirile făcute de solistă

Cunoscuta cântăreață de muzică populară trăiește momente de vis lângă partenerul ei de viață, bărbatul alături de care a și pășit în fața altarului de curând, însă nimeni nu a știut acest lucru, căci totul s-a întâmplat în mare secret. În urmă cu puțin timp, vedeta a vorbit deschis despre clipa magică în care a fost cerută de soție, dezvăluind de asemenea și toate detalii de la marele eveniment.

Citeste si: Steliano Filip și Bianca Marina s-au împăcat! Fotbalistul a iertat aventurile soției sale de dragul fetiței lor

Ornela Pasăre
Ornela Pasăre[Sursa foto: Instagram]

Ornela Pasăre s-a căsătorit!

Interpreta de muzică populară a povestit, în cadrul unei emisiuni, că partenerul ei a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau într-o excursie în Grecia, iar acum se poate declara o femeie împlinită și extrem de fericită.

Cei doi s-au cunoscut la începutul acestui an într-un loc mai puțin obișnuit, iar de atunci nu și-au mai putut lua ochii unul de la altul.

M-am căsătorit! Cu acte în regulă, cununie în fața lui Dumnezeu, că altfel nu se putea. Sunt și eu fericită, cred că era și momentul. După atâția ani de așteptări, de nădejde în bunul Dumnezeu, de rugăciune, uite că minunile există.

Mi-am cunoscut soțul la biserică. Anul acesta s-a întâmplat totul. La început noi am fost prieteni, iar între timp ne-am dat seama că suntem suflete pereche”, a declarat Ornela Pasăre la Antena Stars.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Jador și Georgiana Elisei, din nou despărțiți! Decizia artistului este definitivă: „Începe un nou capitol în viața mea”

Ornela Pasăre s-a căsătorit în mare secret!
Ornela Pasăre s-a căsătorit în mare secret![Sursa foto: Instagram]

Cum l-a cunoscut Ornela Pasăre pe iubitul ei

Cei doi s-au cunoscut la biserică la începutul acestui an, iar după aproape 11 luni au decis să facă pasul cel mare. Ornela Pasăre și partenerul ei de viață au devenit de curând soți cu acte în regulă.

Anul acesta ne-am cunoscut, în ianuarie. Între timp am devenit iubiți și pe 7 noiembrie ne-am unit destinele și în fața bunului Dumnezeu, deci sunt o femeie căsătorită cu acte în regulă” , a mai spus solista.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Adrian Minune și Cati Simionescu, cu ochii în lacrimi! Ce s-a întâmplat în casa celebrului cântăreț

Ornela Pasăre este soție cu acte în regulă!
Ornela Pasăre este soție cu acte în regulă![Sursa foto: Instagram]

Ornela Pasăre este de-a dreptul îndrăgostită de Grecia, iar acest lucru nu i-a scăpat iubitului ei. Bărbatul a ținut cont și a făcut toate demersurile pentru a o cere în căsătorie în locul ei de suflet, gest la care vedeta nu s-ar fi așteptat. Evident îndrăgostită până peste cap, Ornela a spus marele „Da”, iar acum trăiesc amândoi o poveste de dragoste cum rar mai există în zilele noastre.

„Am fost cerută în căsătorie în Grecia, în locul meu preferat. Soțul meu m-a lăsat fără cuvinte, că nu m-am așteptat. Au mai fost niște prieteni. A avut loc pe Plaja Navagio. (…) Este acea iubire specială și eternă” , a mai spus ea.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Nicole Cherry se pregătește să nască: „Dacă nu mai postez două zile să știți că s-a întâmplat!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies