Adrian Minune și Cati Simionescu, cu ochii în lacrimi! Ce s-a întâmplat în casa celebrului cântăreț

Adrian Minune
Adrian Minune

Cunoscutul manelist și soția sa au trecut prin momente sensibile acum puțin timp!

Adrian Minune este personalitate invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Adrian Voicu le oferă tuturor telespectatorilor imagini inedite chiar din casa celebrului manelist, acolo unde au fost prezenți Teo Trandafir și Bursucu.

Respectând tradiția, Adrian Minune i-a pus la masă pe invitații săi și i-a făcut să se simtă ca în familie. În plus, artistul a și cântat, exact cum ar proceda la unul dintre concertele sale:  „O dată la două săptămâni mie îmi place să stau în familie cu toții”, a mărturisit Adrian Minune. 

Citeste si: Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină! Cum se simte jurnalista: „Plâng trei-patru ore pe zi!”

Adrian Minune împărtășește amintiri cu invitații lui

Atmosfera prietenoasă și foarte relaxată i-a permis manelistului să povestească din amintirile sale, moment în care și-a adus aminte și de un tablou pe care l-a primit în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Cati Simionescu, soția artistului, a adus tabloul în camera cu invitați, iar celor prezenți nu le-a venit să creadă că este chiar Adrian Minune în poza respectivă. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri despre consecințele despărțirii de Marius Elisei asupra fiicei lor: „Pentru ea a fost un șoc...”

Adrian Minune, tablou primit în urmă cu 20 de ani.
Adrian Minune, tablou primit în urmă cu 20 de ani.[Sursa foto: Captură YouTube]

Adrian Minune: Am și eu o rugăminte. Cine mi-a luat tabloul când făceam eu mici la Teo? E de acum 20 de ani.
Teo Trandafir: Eram eu acolo, deci este el!

La sfârșit, Cati Simioneascu și Adrian Minune au dansat pe versurile unei piese romantice, iar momentul a fost cel puțin emoționant. Copleșiți de amintiri și de moment, cei doi nu s-au putut stăpâni și au izbucnit în lacrimi, în timp ce dansau lent și se strângeau puternic în brațe.

Artistul și soția sa, Cati, sunt împreună de 30 de ani și nu este un secret faptul că Adrian Minune este un familist convins.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Nicole Cherry se pregătește să nască: „Dacă nu mai postez două zile să știți că s-a întâmplat!”

Adrian Minune și Cati Simionescu, cu ochii în lacrimi!
Adrian Minune și Cati Simionescu, cu ochii în lacrimi![Sursa foto: Captură YouTube]

Cati Simionescu, probleme grave de sănătate

La sfârșitul acestei veri, soția manelistului a suferit un un accident vascular cerebral, drept pentru care a și fost internată de urgență într-o clinică foarte cunoscută din Turcia. Ulterior, aceasta a fost operată, iar pentru recuperarea totală va trebui să mai lupte mulți ani de zile de acum.

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani.  Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”,   a declarat Adrian Minune acum ceva timp într-o emisiune televizată. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Lidia Buble este pregătită de nuntă! Ce planuri are cu noul ei iubit, Harlys Becerra: „Vreau să mă mărit!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies