Nicole Cherry se pregătește să nască: „Dacă nu mai postez două zile să știți că s-a întâmplat!”

Nicole Cherry se pregătește să nască
Nicole Cherry se pregătește să nască

Superba cântăreață face ultimele pregătiri pentru bebelușul ei, care va veni pe lume în curând.

Nicole Cherry se află pe ultima sută de metri cu sarcina și abia așteaptă să își țină în brațe primul copil, o fetiță căreia deja i-a ales numele. Momentul în care se va naște Anastasia a fost pregătit până la ultimul detaliu de către părinții ei. Nicole Cherry și partenerul ei de viață Florin Popa s-au logodit în octombrie 2021 și vor deveni părinți pentru prima dată în mai puțin de o lună.

Citeste si: Larisa Udilă, în vizită la medicul estetician! Ce modificări și-a făcut proaspăta mămică

Nicole Cherry și Florin Popa
Nicole Cherry și Florin Popa[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry, ultimele pregătiri înainte de naștere

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, solista a dezvăluit noi detalii despre toate pregătirile pe care le-a făcut pentru Anastasia, fetiția ei care se va naște în decembrie. La 22 de ani, Nicole este o femeie responsabilă și fătă îndoială va fi o mămică extraordinară.

Ea a mărturisit că și-a dorit nespus de mult copilul, iar acum se gândește ce relație va avea cu fetița ei care va fi săgetător, exact ca ea. 

„Într-adevăr, sucul de portocale a fost pofta mea în toată sarcina și rămâne în top favorite, lângă cireșe. Mă așteaptă hainele. Mai avem o grămadă de hăinuțe de călcat. Poate să vin oricând. Să mă urmăriți pe Instagram.

Dacă nu mai postez două zile să știți că s-a întâmplat. Nu știm nici noi când o să vină. Știți cum e cu data exactă, poate să nu fie chiar data exactă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sunt neașteptat de bine, aș putea să zic. Nu am nimic.

Într-adevăr, stau acasă, zic, totuși, să nu fac prea mult efort, pentru că nu este recomandat. Dacă ar fi după mine, m-aș plimba, m-aș duce, aș mai face lucruri. Am pregătit dulapul cu hăinuțele, urmează să-i vină pătuțul și așa mai departe. Mama m-a ajutat cu curățenia”, a dezvăluit celebra cântăreață în cadrul emisiunii menționate anterior.

Citeste si: Thomas Rhett a devenit tătic pentru a patra oară! Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Este un adevărat miracol”

Nicole Cherry, ultimele pregătiri înainte de naștere
Nicole Cherry, ultimele pregătiri înainte de naștere[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry, probleme în ultima perioadă a sarcinii

Foarte activă pe rețelele de socializare, vedeta îi ține la curent pe fani cu toate activitățile pe care le are, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o, Nicole Cherry le-a dezvăluit internauților că au început să apără durerile, care din nefericire sunt destul de mari.

Vedeta spune că micuța din burtica ei cântărește deja trei kilograme, fapt care începe să o afecteze și pe ea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, pregătită să se căsătorească după divorțul de Reghecampf: „Pot să aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers”

Nicole Cherry, ultimele pregătiri înainte de naștere
Nicole Cherry, ultimele pregătiri înainte de naștere[Sursa foto: Instagram]

„Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost… nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coasă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu … stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”  , a declarat Nicole Cherry pe contul ei personal de Instagram.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Roxana Vancea, primele declarații după ce a născut! Când va pleca acasă cu bebelușul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies