Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină! Cum se simte jurnalista: „Plâng trei-patru ore pe zi!”

Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină!
Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină!

Vedeta de televiziune a făcut noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate în cea de-a șaptea lună de sarcină!

În aproximativ două luni de zile, superba prezentatoare TV Mara Bănică va aduce pe lume cel de-al doilea copil, însă starea sa de sănătate nu este întocmai perfectă. Jurnalista a făcut noi mărturisiri despre simptomele pe care le are atât la nivel fizic, cât și psihic. Din punct de vedere emoțional, stresul și emoțiile o copleșesc și, mai mult decât atât, refuză să mai iasă din casă, asta din cauza contextului pandemic actual. 

Citeste si: Thomas Rhett a devenit tătic pentru a patra oară! Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Este un adevărat miracol”

Mara Bănică va naște prin cezariană!
Mara Bănică va naște prin cezariană![Sursa foto: Instagram]

Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină!

Vedeta a vorbit de curând despre starea sa de sănătate și recunoaște că trece prin depresie prenatală. Cu toate că face multe eforturi pentru a-și reveni și chiar urmează consiliere psihologică, Mara Bănică mărturisește că încă nu își poate da seama cum de a ajuns în această situație deloc plăcută.

Soțul frumoasei prezentatoare TV nu este în țară, motiv pentru care ea își petrece mai tot timpul singură, fără să aibă contact cu lumea exterioară, alt factor care nu face decât să o afunde și mai mult în starea respectivă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Contextul pandemic actual, alt motiv de îngrijorare al vedetei, o determină să stea închisă în casă, deoarece nu vrea să se îmbolnăvească, având în vedere că este însărcinată în șapte luni.

În nu mai puțin de două luni de zile, ea va aduce pe lume un bebeluș și este mai mult ca sigură că în toată această perioadă se va mai îngrășa cu cel puțin 10 kilograme. Mara Bănică are în momentul de față 80 de kilograme!

„Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie.

Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc.

Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro.

Citeste si: Larisa Udilă, în vizită la medicul estetician! Ce modificări și-a făcut proaspăta mămică

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină!
Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină![Sursa foto: Instagram]

Mara Bănică alege să nască prin cezariană!

Accidentul pe care l-a avut acum câteva luni, dar și vârsta sunt motivele principale pentru care Mara Bănică alege să nască prin cezariană. Vedeta de televiziune recunoaște că nu este în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și pentru că îi este frică să nu existe probleme în timpul sarcinii, va apela la operația de cezariană.

Voi naște prin cezariană, că am indicație, în primul rând e vârsta, în al doilea rând, eu am avut o fractură de șold, sunt destul de avariată. Am avut accidentul acela de mașină și pe burtă am șapte operații și nu aș risca. Mie mi se pare nașterea naturală o loterie, că nu știi dacă travaliul durează 40 de minute sau 16 ore și nu aș face asta", a afirmat într-un interviu pentru Fanatik.ro.   



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vorbește despre rivala sa, Mădălina Pamfile: „Nu se potrivește cu mine și cu Nicoleta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies