Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea! Cum a aflat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” despre scandal

Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea!
Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea!

Co-prezentatoarea de televiziune a avut o primă reacție după ce iubitul ei, George Burcea, a instigat public la violență împotriva femeilor

Viviana Sposub a fost printre ultimele persoane care au aflat despre scandalul în care este implicat iubitul ei, actorul George Burcea. În urmă cu doar o zi, bărbatul a inițiat un live pe contul său public de Facebook în care și-a exprimat îngrijorarea cu privire la violența domestică, însă și-a schimbat poziția în momentul în care a văzut un comentariu „diferit” de la o femeie prezentă în sesiune. Afirmațiile ulterioare făcute de acesta instigă la violență, iar comportametul a fost semnalat de o activistă care declară că va depune plângere la poliție împotriva lui.

Citeste si: Gabriela Cristea, metodă tradițională pentru a afla sexul bebelușului! Tavi Clonda a dat-o de gol: „A ieşit că va fi fată!”

Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea!
Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea![Sursa foto: Facebook]

Cum a aflat Viviana despre derapajul public al lui George Burcea 

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a spus că reacția ei a venit mai târziu deoarece se afla în timpul filmărilor și nu a avut acces la telefon.

Mai mult, bruneta mărturisește că a avut nevoie de timp pentru a se concentra la redactarea declarațiilor despre acest subiect extrem de sensibil.

„Încerc să îmi adun gândurile și se expune cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace…

De dimineață și până acum am fost la filmări având acces la telefon din cauza formatului emisiunii așa că reacția mea a întârziat să apară.

Având în vedere gravitatea situației, nu am dorit să scriu un mesaj special în pauzele de la filmări.   George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu. Mentalitatea expusă în acel live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care-l primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problema cu care femeile se confruntă.

Deși George militează pentru lupta împotriva violenței domestice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei „care merită”.

Nimeni nu merită să fie agresat indiferent de context. Am fost părtașa la tot procesul lui de vindecare a traumelor din trecut, iar scrierea acestei cărți a constituit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestit plângând și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe live", a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Citeste si: Andreea Antonescu, planuri uriașe de viitor! Dezvăluirile făcute de vedetă: „Vreau nuntă, vreau copil. Repede dacă se poate!

Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea!
Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea![Sursa foto: Instagram]

George Burcea își cere scuze public pentru afirmațiile făcute în live

După toate cele întâmplate, George Burcea a explicat într-o postare pe contul său de Instagram la ce a vrut să se refere, de fapt, atunci când a făcut afirmațiile respective, însă valul de critici la adresa lui nu s-a domolit aproape deloc. Comentariile și reacțiile sunt în continuare negative și foarte mulți urmăritori îl condamnă pentru faptul că a fost în stare să instige la violență împotriva femeilor în condițiile în care este tată de fete.

Citeste si: George Burcea, mesaj după ce a instigat la violență împotriva femeilor: „Îmi cer scuze în mod public. Am spus lucruri la furie”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică.

În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste nici și niciunei femei.

Nu consider că femeile merită să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor, indiferent de situație. Înțeleg de ce este complet greșit ceea ce am spus și înțeleg că cele spuse de mine la furie nu au făcut altceva decât să contribuie la o gândire toxică și bolnavă. Îmi pare foarte rău și nu pot face altceva decât să îmi cer iertare și să mă educ mai mult pe acest subiect. Îmi asum valul de reacții negative. Ceea ce am spus este impardonabil și este normal ca oamenii să mă tragă la răspundere.

Îmi asum responsabilitatea, îmi cer scuze încă o dată și îmi pare rău. Înțeleg durerea femeilor care trec prin violență domestică zi de zi și care își protejează agresorii. Vreau să ajut, în niciun caz nu îmi doresc să fiu parte din problemă. Asta mi-am dorit dintotdeauna, să ajut, dar intenția nu justifică în niciun fel cuvintele pe care le-am folosit.

Voi continua să lupt împotriva violenței domestice, iar cu siguranță greșeala pe care am făcut-o m-a determinat să înțeleg mai bine gravitatea acestui subiect”, este mesajul transmis de George Burcea.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Constantin Enceanu nu a vizitat mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Mi-e greu să trec pentru că nu îmi vine să cred!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies