Cum şi-a dat seama Gabriela Cristea că va avea o fetiţă! A aflat sexul copilului cu o metodă...din popor

Cum a aflat Gabriela Cristea sexul bebelușului
Cum a aflat Gabriela Cristea sexul bebelușului

Soțul ei a dat tot din casă! Ce metodă a folosit prezentatoarea TV pentru a afla ce sex are copilul?

Gabriela Cristea nu a mai avut răbdare până la confirmarea medicului specialist în legătură cu sexul bebelușului, așa că a apelat la o metodă tradițională și mai puțin obișnuită. Cel care a dat-o de gol a fost soțul ei, Tavi Clonda, care a explicat cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul!

Citeste si: Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu fiul ei! Comentariul lui Dani Oțil i-a lăsat mască pe fani: „Nu e al meu...”

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fetițele lor
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fetițele lor[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Cristea, metodă băbească pentru a afla sexul bebelușului 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu foarte iubit în lumea mondenă românească, asta datorită faptului că sunt sinceri și vorbesc deschis despre viața lor personală, astfel că fanii sunt la curent cu absolut tot ce se întâmplă între ei. Legătura strânsă pe care o au cu publicul nu este o noutate, dat fiind faptul că cei doi au oferit foarte multe detalii despre viața lor privată încă de pe vremea în care frumoasa prezentatoare de televiziue a rămas însărcinată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Până să ajungă în cabinetul medicului de specialitate în timp ce era însărcinată cu primul copil, Gabriela Cristea s-a gândit să apeleze la o metodă băbească pentru a afla ce sex are bebelușul din burtica ei. Zis și făcut! Aflată la o petrecere, cineva i-a pus sare în cap fără ca ea să știe, iar tradiţia spune că dacă prima dată femeia însărcinată duce mâna la nas va avea băiat, iar dacă duce mâna la gură va face fetiţă. 

„La Victoria, i s-a pus sare în cap Gabrielei, la o petrecere, şi a ieşit că va fi fată. Şi aşa a fost. Acum nu am avut timp să mergem nicăieri", a spus Tavi Clonda, cu puţin timp înainte ca frumoasa Gabriela Cristea să nască pentru a doua oară.

Citeste si: Lidia Buble s-a sărutat cu un necunoscut, deși este într-o relație cu Harlys Becerra! Cum se justifică tânăra: „Ca să ajung la îndeplinirea probei!”

Cum a aflat Gabriela Cristea sexul bebelușului
Cum a aflat Gabriela Cristea sexul bebelușului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea, despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a treia oară!

Prezentatoarea de televiziune a fost întrebată, recent, dacă își dorește ca familia ei să se mai mărească cu un membru, astfel că a decis să dea cărțile pe față și să lămurească situația. Momentan, Gabriela Cristea mărturisește că atât ea, cât și soțul ei își doresc foarte mult să se axeze pe viața profesională și că nu s-au gândit până acum la un al treilea copil.

„Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online,

evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele.

Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star" , a scris Gabriela Cristea pe Instagram.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Anamaria Prodan îl apără pe Reghecampf în plin divorț! Mesajul subtil al impresarei pentru adversara sa: „Viermi de bălegar care îi mănâncă bănuții”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies