Lidia Buble s-a sărutat cu un necunoscut, deși este într-o relație cu Harlys Becerra! Cum se justifică tânăra: „Ca să ajung la îndeplinirea probei!”

Lidia Buble
Lidia Buble

Blondina i-a surprins pe toți cu ultimul gest pe care l-a făcut! S-a sărutat cu un necunoscut, iar acum internauții așteaptă reacția lui Harlys Becerra!

Lidia Buble și sora ei, Estera, sunt concurente în cadrul unei emisiuni televizate pline de provocări. Cele două au ajuns în semi-finală, acolo unde au avut de îndeplinit o probă foarte complicată, care ar fi putut avea urmări în relațiile lor amoroase. Tensiunile și sarcinile dificile le-au adus pe cele două surori în pragul unor discuții aprinse!

Citeste si: Viviana Sposub sare în ajutorul lui George Burcea: „George nu este un agresor!”

Lidia Buble, sărut cu un bărbat străin pe plajă!

Lidia și Estera au fost puse în fața cele mai grele probe de până acum. Una dintre cele două surori a fost nevoită să se sărute cu un bărbat necunoscut în timp ce erau filmate, asta pentru a construi o scenă desprinsă din film. Nu mai este un secret faptul că Estera este deja măritată, motiv pentru care sarcina a picat pe umerii artistei.

Lidia Buble a reușit să găsească un tânăr pe plajă, pentru a duce la capăt misiunea. 

„Eu nu mă pup cu alți bărbați! Îmi pare rău, sunt măritată. Ce vrei, să mă pup aici cu toată lumea?", i-a spus Estera Lidiei, în timpul probei. „Cum să-mi zici că mă pup cu toți pe plajă? Nu m-am pupat cu toți, m-am pupat cu unul singur, dar ca să ajung la îndeplinirea probei!", a strigat artista, deranjată de reacția surorii ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Anamaria Prodan îl apără pe Reghecampf în plin divorț! Mesajul subtil al impresarei pentru adversara sa: „Viermi de bălegar care îi mănâncă bănuții”

Lidia Buble s-a sărutat cu un necunoscut
Lidia Buble s-a sărutat cu un necunoscut[Sursa foto: Captură video]

Lidia Buble se iubește cu unul dintre cei mai sexy actori cubanezi

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară și-a făcut în sfârșit curaj și a declarat oficial că se află într-o relație cu actorul cubanez Harlys Becerra. Solista spune că este îndrăgostită până peste cap și că a învățat să iubească din nou, totul datorită noului ei iubit care îi aduce în fiecare zi motive de fericire. Harlys s-a născut în data de 11 iunie 1984, în Cuba, însă a locuit și profesat în Spania timp de 7 ani de zile.

Cu toate că este în vârstă de 37 de ani, mulți consideră că pare mai tânăr. 

Citeste si: Nicole Cherry, gest emoționant înainte să nască! Vedeta a păstrat primul test de sarcină pe care l-a făcut: „ Doamne, nu-mi vine să cred...”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lidia Buble și Harlys Becerra
Lidia Buble și Harlys Becerra[Sursa foto: Instagram]

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Speak este în doliu! Bunicul artistului a murit de Covid-19: „Mi-am pierdut ultimul bunic...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies