Anamaria Prodan îl apără pe Reghecampf în plin divorț! Mesajul subtil al impresarei pentru adversara sa: „Viermi de bălegar care îi mănâncă bănuții”

Anamaria Prodan îl apără pe Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan îl apără pe Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara a răbufnit și a publicat un mesaj dur la adresa persoanelor din viața încă soțului ei Laurențiu Reghecampf.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț, după ce au format unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din România timp de 15 ani de zile. În urmă cu doar câteva luni, cei doi și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, însă situația avea să ia o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Anunțul divorțului a venit din partea antrenorului de la Craiova, provocând un val de reacții de tot felul în mediul online, asta pentru că șocul a fost mult prea mare pentru toți.

Citeste si: Victor Slav, mărturisiri despre revederea cu Anda Adam în platoul emisunii „Bravo, ai stil! Celebrities”: „ Mie mi se pare ceva firesc”

Anamaria Prodan îl apără pe Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan îl apără pe Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan este în continuare alături de Laurențiu Reghecampf!

Zvonurile legate de viața secretă pe care o ducea Laurențiu Reghecampf începuseră să fie din ce în ce mai discutate pe internet, însă Anamaria Prodan a negat vehement cu fiecare ocazie infidelitatea acestuia, considerându-le pe toate ca fiind bârfe.

Ulterior, toate aceste speculații s-au adeverit, astfel că sexy-impresara a ținut să clarifice toată situația, explicând ce se întâmplă cu Laurențiu Reghecampf din punctul ei de vedere. În urmă cu doar puțin timp, Anamaria Prodan a scris pe contul ei personal de Instagram câteva declarații legate de comportamentul încă soțului ei din ultima vreme. 

„Este deja o pedeapsă foarte mare pentru Laurențiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce, este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect și credibilitate din partea jucătorilor, colegilor…adevărul

este că toți greșim în viața… dar încercăm să reparăm, să nu ne afundăm mai tare în greșeală. Pentru șantaj sau alte nenorociri făcute de genul asta de bacterie există soluții.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sper că soțul meu să nu rămână… MOTANUL ÎNCĂLȚAT…căci încet, încet ți se comandă și cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuiești.

Începi să execuți ordine, ÎNCEPI să faci rău familiei, COPIILOR, faci familia de râs … te faci de râs după o viața de muncă și deja lumea te râde și te strigă ….. URSUL PĂCĂLIT DE…LARVĂ!(...)

Faptul că nu a reușit să gestioneze succesul și imaginea făcută foarte greu, cu sacrificii, în atâția ani, faptul că azi lângă el stau câțiva viermi de bălegar care îi mănâncă încet, dar sigur bănuții, povestindu-l peste tot la fiecare masă, faptul că azi nu mai poate să stea cu capul sus când întră în zona Herăstrău la restaurante datorită

filmelor, imaginilor și discuțiilor apărute în presă de o rușine incredibilă…faptul că în față jucătorilor nu mai poate ridica ochii și capul…faptul că începe să se instaureze degradarea …vizibilă și galopantă…faptul că nu a reușit să rămână în lumea frumoasă în care a stat atât de mulți ani, faptul că a ales minciuna și umilința…predată de specimenul grotesc care i-a retezat aripile din sec în care l-a atins și l-a ademenit într-un canal urât mirositor, faptul că trăiește cu spaima că zilnic poate apărea un „client” care deține materiale compromițătoare…Faptul că sună disperat și amenință în stânga și în dreapta încercând
ca un bebeluș să oprească ceva ce nu se poate șterge, deoarece trecutul urmărește bacteriile toată viața și atârna ca o tinichea de coadă lor..iar când tinicheaua mai face și zgomot este hilar…”
, a scris Anamaria Prodan în secțiunea de comentarii de la fotografia postată recent pe contul ei de Instagram.

Citeste si: George Bucea și Viviana Sposub se vor căsători în curând? Ce spune actorul despre nuntă: „E superb tot ceea ce se întamplă!”

Anamaria Prodan sare în apărarea lui Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan sare în apărarea lui Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan: „Din cel mai mândru Soare a ajuns cea mai firavă rază”

Sexy-impresara consideră că tot scandalul care a zguduit din temelii showbiz-ul românesc l-a distrus pe încă soțul ei Laurențiu Reghecamp, asta din cauză că foarte mulți se bucură pe seama faptului că s-au despărțit în acest fel. Anamaria Prodan îi îndeamnă pe toți urmăritorii ei să-i transmită gânduri bune antrenorului și să înceteze cu orice fel de discuții care l-ar putea afunda pe acesta și mai tare.

„Învățați să-l iertați pe REGHE, SĂ NU UITAȚI LUCRURILE MINUNATE PE CARE LE A REALIZAT ÎN VIAȚA LUI, rugați-vă pt el căci și noi familia ne RUGĂM seară de seară să-i dea Dumnezeu mintea de pe urmă…(...) Chiar dacă soțul meu, Laurențiu Reghecampf, a făcut o mare greșeală datorită faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos… Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la față, chiar ciudat pot spune…

Faptul că toată țară râde, toți bărbații povestesc, mulți se bucură …toți își dau coate și mustăcesc ….Faptul că așteptă să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc după ce a intrat în biserică și a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că încet încet copiii îl uită sau vor să-l uite…mânioși și rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei, și și-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în față țării …faptul că „bacteriile” de bălegar au reușit să-l aducă în situația jenantă în care se află astăzi și din cel mai mândru și mai strălucitor Soare care există pe pământ …a ajuns cea mai firavă rază...”, a mai notat Anamaria Prodan.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Nicole Cherry, gest emoționant înainte să nască! Vedeta a păstrat primul test de sarcină pe care l-a făcut: „ Doamne, nu-mi vine să cred...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies