Andreea Antonescu, planuri uriașe de viitor! Dezvăluirile făcute de vedetă: „Vreau nuntă, vreau copil. Repede dacă se poate!”

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

Membra fostei trupe dance „Andre” vrea să îmbrace rochia de mireasă și să rămână însărcinată!

La începuturile anilor 2000, pe piața muzicii românești a apărut formația ANDRÉ, cea care a reușit să devină celebră într-un timp foarte scurt, schimbând trendul multor generații. Andreea Antonescu și Andreea Bălan, cele două soliste care au reinventat muzica dance în România, scoteau hit după hit, poziționându-se mereu în topurile preferințelor muzicale. Anii au trecut, iar cele două au decis să își vadă de viețile profesionale separat, lăsând în urmă o avere muzicală pe care mulți o apreciază și acum. 

Citeste si: Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu fiul ei! Comentariul lui Dani Oțil i-a lăsat mască pe fani: „Nu e al meu...”

Andreea Antonescu, despre trecut și viitor: „Nu stau deloc bine”

Invitată în cadrul podcastului Roxanei Nemeș, „Roxana, te dezbracă de secrete!", difuzat pe canalul de YouTube WOWnews, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală și cea profesională.

Andreea Antonescu și-a deschis sufletul și a vorbit fără perdea despre foarte multe subiecte, de la moartea tatălui ei, relația actuală cu Andreea Bălan și până la viața sa amoroasă.  

Andreea Antonescu este foarte sinceră și niciodată nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, mai ales atunci când a fost vorba despre viața sa privată. Vedeta a vorbit despre situația ei amoroasă și a recunoscut că în acest moment nu are un partener, deși își dorește foarte mult pe cineva alături.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Ce prost stau, dar ce mi-ar fi plăcut să spun că stau așa de bine. Nu stau deloc bine, decât să ți-o răspund pe aia clasică, că sunt plină de iubire, că o am pe mama, pe fratele meu. Nu există cineva în viața mea, mi-ar plăcea să existe, sunt deschisă pentru chestii de genul ăsta, dar asta nu înseamnă că am transformat ideea asta în scopul vieții mele", a mărturisit Andreea Antonescu.

Citeste si: Lidia Buble s-a sărutat cu un necunoscut, deși este într-o relație cu Harlys Becerra! Cum se justifică tânăra: „Ca să ajung la îndeplinirea probei!”

Andreea Antonescu își dorește să devină soție și mămică pentru a doua oară!
Andreea Antonescu își dorește să devină soție și mămică pentru a doua oară![Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Antonescu, pregătită să devină soție și mamă!

Fosta membră ANDRÉ are o carieră de invidiat, însă acest lucru nu o mulțumește în totalitate, asta pentru că vrea să își construiască un viitor alături de cineva, dar nu înainte de a se căsători. Mai mult decât atât, Andreea recunoaște că își dorește încă un copil cât mai repede posibil.

„Îmi doresc foarte mult să fac și eu nuntă, eu nu am avut nuntă.

Îmi doresc să mă văd mireasă la propria-mi nuntă. Vreau nuntă, vreau copil, repede dacă se poate, dar când e să fie și dacă e să fie și cel care e să fie, mă gândesc că va veni într-o zi", a povestit Andreea Antonescu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies