Anca Ciota va deveni mămică pentru prima dată! Prezentatoarea de la Kanal D a postat o imagine cu burtica de gravidă

Anca Ciota va deveni mămică pentru prima dată! Prezentatoarea de la Kanal D a postat o imagine cu burtica de gravidă
Anca Ciota va deveni mămică pentru prima dată! Prezentatoarea de la Kanal D a postat o imagine cu burtica de gravidă

Frumoasa vedetă și soțul ei, solistul Phelipe, se pregătesc să devină părinți!

Anca Ciota și Phelipe trăiesc o adevărată poveste de dragoste de 15 ani de zile, însă abia acum s-au hotărât să facă pasul cel mare. Prezentatoarea de la Kanal D și soțul ei vor deveni părinți pentru prima dată, iar vestea au vrut să o împărtășească cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat! Cei doi s-au fotografiat sărutându-se

Anca Ciota este însărcinată!
Anca Ciota este însărcinată![Sursa foto: Instagram]

Anca Ciota este însărcinată!

Frumoasa prezentatoare TV a precizat că bebelușul ar trebui să vină pe lume în luna mai a anului viitor: „Bebelușul se va naște în mai 2022. Avem emoții pe care nu le putem descrie în cuvinte! Am emoții doar când scriu aceste cuvinte și mă pregătesc să apăs butonul care dezvăluie această veste. Semnat: Viitorii mami și tati”,  a scris Anca pe Instagram, în dreptul unui videoclip cu ea și soțul ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Ciota (@ancaciota)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Artistul nu s-a lăsat mai prejos și a anunțat pe contul său oficial de Instagram că urmează să devină tătic pentru prima oară.

Soțul Ancăi Ciota a publicat un mesaj care i-a emoționat pe toți cei care îl urmăresc.

„Am visat mult la acest moment… nu știam cum o să fie. Plin de emoție, bucurie, dragoste, vă anunț că vom avea un bebe 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Mulțumesc suflețelului pentru că ne-a ales și mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această binecuvântare! Abia aștept să-l țin în brațe ❤️ Un nou capitol din viața noastră a început… 🙏🏻 Mulțumim Doamne!”, a scris și Phelipe pe contul lui de Instagram.

Citeste si: Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat! Fotografiile care i-au bucurat enorm pe fani: „Iubirea nu moare niciodată!”

Anca Ciota este însărcinată!
Anca Ciota este însărcinată![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Anca Ciota, primele declarații despre sarcină

Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit, într-un interviu acordat WOWbiz.ro, despre acest capitol extrem de important din viața ei care tocmai a început. Anca Ciota a mărturisit că la început pur și simplu nu i-a venit să creadă, dar după primul control toate au prins sens. Vedeta mai spune că a trecut cu bine de primul trimestru al sarcinii, iar totul decurge de minune, declarându-se o gravidă norocoasă.

„Totul s-a întâmplat neașteptat de repede! Parca nici nu mi-a venit să cred când am văzut ca testul de sarcină a confirmat sarcina! Am simțit că e real la prima ecografie când am  și auzit inimioara bebelușului.

Suntem amandoi extrem de fericiți și nerăbdători pentru tot ce urmează. Am trecut deja de primul trimestru și până acum m-am simțit foarte bine, chiar sunt o gravidă norocoasă”, a declarat Anca Ciota, pentru  WOWbiz.ro.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Actrița Julia Stiles este însărcinată! Vedeta din celebrul film „Joker” va aduce pe lume al doilea copil

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies