Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat! Cei doi s-au fotografiat sărutându-se

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat!
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat!

Milionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat și-au mai oferit o șansă! Iată cum au apărut cei doi pe Instagram

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat anunțau în vara aceasta, mai exact în luna iulie, că s-au despărțit după doar patru luni de relație, vestea care a venit ca un șoc pentru că toți știau că se înțeleg de minune și de multe ori au fost suprinși în public, în ipostaze tandre. Lucrurile s-au schimbat între timp, căci cei doi și-au mai oferit o șansă, iar acum par din nou foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

Citeste si: Nicole Cherry, detalii neștiute despre Florin Popa! Cum a decurs prima lor întâlnire: „Nu aveam ochi pentru el”

Sebastian Dobrincu
Sebastian Dobrincu[Sursa foto: Instagram]

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat!

Milionarul și superba cântăreață au dovedit că dragostea va învinge întotdeauna! Vestea că s-au împăcat a venit chiar din partea tânărului afacerist care a și postat o fotografie în timp ce se săruta cu Ioana Ignat.

Mai mult decât atât, alături a scris un mesaj care i-a uimit pe toți urmăritorii lui: „Un norocos și a lui jumătate”, a scris Sebastian Dobrincu în dreptul fotografiei. 

Cum era de așteptat, reacțiile din partea fanilor au început să apară instant în secțiunea de comentarii, astfel că cei doi au primit nenumărate felicitări și gânduri bune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Elena Gheorghe, declarație de dragoste pentru soțul ei la aniversarea celor 11 ani de la cererea în căsătorie: „Am plâns...”

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat!
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat![Sursa foto: Instagram]

Ioana Ignat, despre experiențele ei amoroase: „A fost un haos în viața mea”

Înainte de relația pe care a avut cu Sebastian Dobrincu, Ioana Ignat a declarat că a suferit foarte mult din cauza fostei legături pe care a avut-o cu un băiat.

Citeste si: Raluca Bădulescu, surprinsă fără machiaj! Cum arată juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în afara filmărilor

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ioana Ignat
Ioana Ignat[Sursa foto: Instagram]

„Am slăbit tare. A fost un haos în viața mea. M-am dezîndrăgostit, atât timp cât pui în balanţă lucrurile şi îţi dai seama ce este pozitiv şi negativ.

Nu pot să stau sa mă gândesc la toate lucrurile şi atunci mă trezesc că trebuie să mă desprind. Nu vreau să am grija a nimic, eu am nevoie de un bărbat pentru că eu sunt o femeie. 

Şi se simte prin muzica mea. E cel mai uşor să te dezîndrăgosteşti. Atunci când văd că nu faci nimic bun… Nu am avut timp să sufăr. Nu am simţit vreo durere. Au fost momente de conştientizare şi am zis că trebuie să mă ocup de mine. Vreau să fiu tot anul în trending” , a spus artista. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nicoleta Dragne își menține poziția în scandalul cu Mădălina Pamfile: „Te calcă pe cap! Ioana a fost mult prea finuță!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies