Nicole Cherry, detalii neștiute despre Florin Popa! Cum a decurs prima lor întâlnire: „Nu aveam ochi pentru el”

Nicole Cherry
Nicole Cherry

Vedeta face noi dezvăluiri despre relația cu Florin Popa! Care este povestea lor de dragoste spusă în cuvintele ei?

Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu încă de pe vremea când ea avea doar 16 ani, el fiind cu 8 ani mai mare decât ea, iar de atunci și până acum lucrurile au evoluat fabulos. Cei doi se iubesc nebunește, deși la începutul poveștii lor de dragoste lucrurile nu stăteau chiar așa. Nicole Cherry și-a deschis sufletul și a vorbit fără perdea într-un interviu pentru Viva.ro despre cum a început totul între ei.

Citeste si: Daniela Gyorfi, nemachiată la televizor! Cum arată vedeta la 50 de ani

Nicole Cherry și iubitul ei Florin Popa
Nicole Cherry și iubitul ei Florin Popa[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry, detalii secrete despre prima întâlnire cu Florin Popa

Vedeta a făcut noi dezvăluiri despre momentul magic în care și-a cunoscut partenerul de viață, cel cu care avea să facă și un copil la scurt timp. Ei bine, aflată la un service de telefoane împreună cu tatăl ei, Nicole Cherry l-a întâlnit pentru prima dată pe Florin Popa și mărturisește că fără îndoială a fost dragoste la prima vedere,

însă existau totuși îndoieli. Cât despre prima lor întâlnire, solista spune că a decurs perfect și că nu au existat deloc semne de stângăcie.

„A fost amuzantă. Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul și a intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de pe el. Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului.

La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el.

Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire. Dacă te referi la prima dată când ne-am cunoscut. Dacă te referi la prima întâlnire romantică, a fost perfect; fără niciun moment de stângăcie, o interacțiune normală, cu multe zâmbete", a declarat Nicole Cherry, pentru sursa citată mai sus.

Citeste si: Jessie J a pierdut sarcina pe care nu o anunțase oficial! Cum se simte vedeta: „Sunt încă șocată, tristețea este copleșitoare”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nicole Cherry și iubitul ei Florin Popa
Nicole Cherry și iubitul ei Florin Popa[Sursa foto: Instagram]

Deși acum sunt de nedespărțit și se iubesc enorm, la început au existat semne de întrebare din partea ei.

Faptul că Florin Popa este mai mare decât Nicole Cherry cu opt ani, la început aceasta nu a vrut să-i acorde o șansă, dar timpul a făcut-o să se răzgândească.

„Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu 8 ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci.

Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16. Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului, ceea ce pentru mine e foarte tare. Era, așa, mai mult o chestie între noi… Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie.
Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună"
, a declarat Nicole Cherry pentru aceeași sursă.

Nicole Cherry și Florin Popa s-au mutat împreună după doar un an de relație

Cei doi au decis să facă acest pas foarte important în viața lor după doar un an de relație, însă a fost foarte bine pentru amândoi, după cum mărturisește vedeta. Mutarea cu iubitul ei a ajutat-o foarte mult să îl cunoască mai bine și să se convingă că el este bărbatul cu care își dorește să își întemeieze o familie.

„Hahaha! Cred că este normal ca, într-o astfel de etapă, să descoperi și alte lucruri despre persoana iubită – de la locul în care mănâncă sau unde lasă cana de cafea  la felul în care doarme –, dar, prin comunicare, le poți rezolva foarte ușor și poți trece peste micile imperfecțiuni, dacă putem să le numim astfel. Dar, în general, totul a decurs foarte ușor, mai ales că semănăm în foarte multe privințe", a mai declarat artista, potrivit sursei enunțate anterior.

Citeste si: Raluca Bădulescu, surprinsă fără machiaj! Cum arată juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în afara filmărilor

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nicole Cherry
Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

Când va face nuntă Nicole Cherry?

Nicole Cherry se află pe ultima sută de metri cu sarcina și abia așteaptă să devină oficial mămică, astfel că toate gândurile ei sunt la pregătirile pentru venirea pe lume a Anastasiei. Întrebată dacă nu-și dorește să facă nunta în aceelași timp cu botezul, artista spune că vrea ca fiecare eveniment din viața ei să fie unic și special. 

Citeste si: George Bucea și Viviana Sposub se vor căsători în curând? Ce spune actorul despre nuntă: „E superb tot ceea ce se întamplă!”

Nicole Cherry
Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

„Nu, nu. Momentan, ne concentrăm pe baby Anastasia. Când va fi nunta, va fi un eveniment separat, special. Fiecare etapă din viața noastră trebuie sărbătorită independent", a mai declarat ea.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies