Daniela Gyorfi, nemachiată la televizor! Cum arată vedeta la 50 de ani

Daniela Gyorfi despre operatiile estetice pe care le-a suferit
Daniela Gyorfi despre operatiile estetice pe care le-a suferit

Cântăreața le-a răspuns tuturor celor care o critică în mediul online! Iată cum arată la 50 de ani fără machiaj

Daniela Gyorfi este o personalitatea foarte cunoscută în lumea mondenă românească. Deși are 50 de ani, cântăreața arată impecabil, iar ultima ei demonstrație i-a lăsat mască pe cei care o critică îm mediul online. Mulți spun despre ea că a apelat la măiestria medicului estetician, dar după ce totul a fost clarificat, oamenii au vrut să vadă cum arată fără machiaj, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor.

Citeste si: Ilinca Vandici, veste uluitoare despre Mădălina Pamfile! Ce a pățit concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

Cântăreața arată foarte bine la 50 de ani, iar din acest motiv au și apărut diferite comentarii răutăcioase la adresa ei, mulți acuzând-o ca are operații estetice, însă adevărul este de fapt altul. Daniela Gyorfi recunoaște că la nivelul feței are doar câteva tehnici non-invazive, declarându-se în acelați timp „de modă veche”, dat fiind faptul că nu folosește filtre atunci când se fotografiază, așa cum fac foarte multe vedete de la noi din țară.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iata si ce a spus Daniela Gyorfi despre operatiile estetice pe care le-a suferit:

„Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari.

Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche", a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

Citeste si: Gabriela Cristea, metodă tradițională pentru a afla sexul bebelușului! Tavi Clonda a dat-o de gol: „A ieşit că va fi fată!”

Daniela Gyorfi fără pic de machiaj
Daniela Gyorfi fără pic de machiaj[Sursa foto: Captura TV]

Daniela Gyorfi a postat o fotografie de la o petrecere în urmă cu ceva timp, dar reacțiile urmăritorilor ei nu au fost deloc favorabile.

Îmbrăcată foarte sexy aşa cum ne-a obişnuit, însă machiajul nu s-a potrivit deloc. Artista avea tenul palid, cearcăne şi gâtul ridat. Fanii au taxat-o imediat şi i-au lăsat multe comentarii:  "Eşti foarte sexy, dar machiajul nu te prinde", "Parcă eşti aia din Familia Adams", "Îmi place de tine, dar nu ştiu ce ţi-ai făcut la faţă", "Doamne, parcă porţi o mască",  au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Florin Zamfirescu vine în ajutorul lui George Burcea după scandalul instigării la violență domestică: „El este un individ repezit...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies