Ilinca Vandici, veste uluitoare despre Mădălina Pamfile! Ce a pățit concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ilinca Vandici, veste uluitoare despre Mădălina Pamfile!
Ilinca Vandici, veste uluitoare despre Mădălina Pamfile!

Prezentatoarea emisiunii de modă da la Kanal D a ținut să facă o precizare în ceea ce o privește pe Mădălina Pamfile

Anunțul Ilincăi Vandici despre Mădălina Pamfile i-a lăsat mască atât pe cei trei jurați, cât și pe cei care urmăresc emisiunea de acasă. Conflictul dintre brunetă și Nicoleta Dragne a atins cote maxime și nimeni nu știe ce s-ar putea întâmpla pe viitor. Se pare că dicuțiile aprinse dintre cele două au rădăcini mai vechi, încă din perioada în care Ioana Filimon făcea parte din competiție.

Citeste si: Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea! Cum a aflat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” despre scandal

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile, scandal de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile, scandal de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Ilinca Vandici, anunț uimitor despre Mădălina Pamfile

În ultima ediție a show-ului de modă de la Kanal D, Nicoleta Dragne i-a atras atenția Madalinei că a exagerat în conflictul cu Ioana Filimon, atunci când ar fi pus-o pe aceasta într-o situație stânjenitoare în fața celor din mediul online, persoane care ulterior i-au și scris comentarii răutăcioase.

Nicoleta Dragne: După două săptămâni deschide discuția.

S-a folosit de Ioana și mă refer la episodul care s-a difuzat pe post pentru a se victimiza să întoarcă oamenii împotrivă Ioanei. Tu știai că Ioana nu a vorbit despre familia mea. Ai spus că din cauza faptului că Ioana a vorbit despre famlia ta, oamenii cred că tu stai cu un moș, că stai pentru bani sau prostii de genul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tu te-ai dus la testimonial să spui că te plimbi cu yachtul iubitului. Sunt vocale date de tine către Ioana în care ai spus că nu te deranjează din ce a spus numai că nu vrei să se discute despre acel subiect dintr-un anume motiv. Vrei să pun vocalele Ioanei, n-aș face asta pentru că nu sunt ca tine. 

Citeste si: Bianca și Cristian Comănici își testează abilitățile stilistice în noul episod „Nu te supăra, frate”. Află cine este marele câștigător

Nicoleta Dragne
Nicoleta Dragne[Sursa foto: Captură YouTube]

Vizibil extrem de furioasă după afirmațiile Nicoletei Dragne, Mădălina Pamfile a spus că deja situația se transformă în șantaj, moment în care s-a ridicat de pe scaun și a părăsit competiția, scoțându-și microfonul: „ Acum îmi faci șantajuri sau ce? Le-am zis eu..."   

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vorbește despre cele mai mari traume din viața ei: „Îmi era teamă că nu voi evolua niciodată”

Ilinca Vandici, veste uluitoare despre Mădălina Pamfile!
Ilinca Vandici, veste uluitoare despre Mădălina Pamfile![Sursa foto: Captură YouTube]

Reacția Nicoletei Dragne nu a întârziat să apară: „Eu nu am șantajat-o, eu am forțat-o să spună adevărul de asta a și zis: mă șantajezi?"  

După conflictul celor două care cu siguranță i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură, Ilinca Vandici aruncă bomba! Prezentatoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” a venit cu o lămurire surprinzătoare în legătură

cu Madalina Pamfile și anume: „Mădălina Pamfile nu a fost prezentă astăzi la filmare!" 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Speak este în doliu! Bunicul artistului a murit de Covid-19: „Mi-am pierdut ultimul bunic...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies