Bianca și Cristian Comănici își testează abilitățile stilistice în noul episod „Nu te supăra, frate”. Află cine este marele câștigător

Bianca și Cristian Comănici
Bianca și Cristian Comănici

Cei doi și-au pus creativitatea la contribuție și în acest episod din emisiunea online „Nu te supăra, frate”, difuzată joi de la 18:00 pe canalul de Youtube WOWnews!

Bianca și Cristian Comănici fac un show de senzație și în acest episod din emisiune „Nu te supăra, frate”. Cei doi au venit cu noi provocări, iar de data aceasta îi încântă pe telespectatori cu abilitățile lor stilistice. Până acum, Bianca și Cristian s-au întrecut în abilități culinare, dar și de comunicare, încercând să îi convingă pe vânzători să le dea alimente fără să plătească.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu fiul ei! Comentariul lui Dani Oțil i-a lăsat mască pe fani: „Nu e al meu...”

Bianca și Cristian Comănici, nouă provocare în emisiunea „Nu te supăra, frate”
Bianca și Cristian Comănici, nouă provocare în emisiunea „Nu te supăra, frate”[Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca și Cristian Comănici își testează creativitatea în materie stilistică!

Cei doi și-au făcut curaj și au pășit într-un magazin second hand din Capitală în speranța că vor găsi cele mai potrivite piese vestimentare, pentru a arăta cine este fratele cu cel mai mult stil. Află cine va câștiga lupta pentru titlul de cel mai stilat frate: 

Cristian Comănici: Cătălin Botezatu este în acțiune! Deja nu mai știu, mă doare capul de la atâtea culori.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bianca Comănici: Am nevoie de ajutor!

Bianca Comănici, către fratele ei: Mă așteptam din partea ta la mai multă imaginație.

Cristian Comănici: Dar nu știi cum să pierzi?

Citeste si: Lidia Buble s-a sărutat cu un necunoscut, deși este într-o relație cu Harlys Becerra! Cum se justifică tânăra: „Ca să ajung la îndeplinirea probei!”

Bianca și Cristian Comănici, nouă provocare în emisiunea „Nu te supăra, frate”
Bianca și Cristian Comănici, nouă provocare în emisiunea „Nu te supăra, frate”[Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca Comănici și fratele ei, Cristian, show de senzație în emisiunea „Nu te supăra, frate!”

Fosta concurentă de la Puterea dragostei prezintă alături de fratele ei, Cristian Comănici, noua emisiune online marca WOWbiz, numită „Nu te supăra, frate” care este difuzată exclusiv pe canalul de Youtube WOWnews în fiecare zi de joi, de la ora 18:00.

„Va fi altceva.

Veti râde, veți sta cu sufletul la gură, veți avea un favorit- eu sau colegul meu, nu spun mai multe acum, veți paria, poate.  Va fi un show dinamic, plin de imaginație și de provocări.

Vă promit că vă voi dezvălui o Bianca activă, jucăușă, copilăroasă, poate altfel față de imaginea cu care v-am obișnuit în ultimii doi ani în care am apărut pe micile sau pe foarte micile ecrane.

Va fi minunat, sunt extrem de emoționată și de mândră de noul proiect și sper să vă placă. Vă aștept joi, de la 18.00, pe youtube WOWnews", a declarat Bianca Comănici în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Viviana Sposub sare în ajutorul lui George Burcea: „George nu este un agresor!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies