Raluca Bădulescu, surprinsă fără machiaj! Cum arată juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în afara filmărilor

Raluca Bădulescu, surpirnsă fără machiaj!
Raluca Bădulescu, surpirnsă fără machiaj!

Puține sunt dățile când Raluca Bădulescu se lasă filmată nemachiată! De data aceasta a fost surprinsă chiar în culisele emisiunii

Raluca Bădulescu este o personalitate foarte ușor de observat în lumea showbiz-ului românesc. Vedeta a dovedit de nenumărate ori că extravaganța și opulența o definesc, prin stilul ei aparte, dar și prin felul în care jurizează emisiunea fenomen de la Kanal D. Raluca Bădulescu are o siluetă de invidiat acum, însă nu a fost așa mereu. De la 125 de kilograme, aceasta a slabit enorm, iar acum se poate bucura de absolut orice articol vestimentar pe care îl dorește.

Citeste si: Ilinca Vandici, veste uluitoare despre Mădălina Pamfile! Ce a pățit concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Instagram]

Raluca Bădulescu: „Nu vreau să îmbătrânesc”

Juratul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisește că nu vrea să îmbătrânească niciodată, astfel că nu refuză intevențiile estetice acolo unde este cazul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am 64-65 centimetri în talie. Îți dai seama de la 125 de kilograme să spun chestia asta?! Aș fi vrut să zic 90-60-90, dar nu… Bust am 99 cm, talie am 64 sau 65 cm, iar șoldurile sunt 93 sau 94, cam așa.  Sunt aproape de standarde. Doamne ajută! Se poate și la vârsta a doua.

Dulciurile nu lipsesc, pentru că mie îmi plac foarte mult.

Beau și băuturi carbogazoase. Oricând… vreau să-mi fac orice (n.r. – operații estetice). Timpul să ne permită, dar pe parcursul anilor vreau să-mi mai fac. Nu vreau să îmbătrânesc. Tinerețe fără bătrânețe, pentru că atât tehnologia, cât și medicina au avansat atât de mult… de ce nu?! Vreau să fiu forever young”, a declarat Raluca Bădulescu.

Citeste si: Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea! Cum a aflat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” despre scandal

Raluca Bădulescu, surpirnsă fără machiaj!
Raluca Bădulescu, surpirnsă fără machiaj![Sursa foto: Captură TV]

Raluca Bădulescu, surpirnsă fără machiaj!

Stilul ei care o caracterizează este apreciat de unele persoane, dar criticat de altele. Comentariile răutăcioase nu înseamnă absolut nimic pentru Raluca Bădulescu, care recunoaște că se simte foarte bine în pielea ei și că nimic nu o poate determina să își schimbe felul de a fi.

„Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene, unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun în Romania, adică eu nu sunt

un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc. Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling”, a mai spus juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Florin Zamfirescu vine în ajutorul lui George Burcea după scandalul instigării la violență domestică: „El este un individ repezit...”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies