Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască! Ce a pățit tânăra: „Abia puteam să respir!”

Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască
Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască

Câștigătoarea „Bravo, ai stil” a trecut prin momente cumplite în această dimineață!

Marisa Paloma este pe ultima sută de metri cu sarcina și abia așteaptă să își țină bebelușul la piept. Recent, câștigătoarea „Bravo, ai stil” a trecut prin momente cumplite, după ce a avut cele mai puternice contracțiile de până acum, crezând chiar că va naște acasă.

„Am avut cele mai puternice contracții de până acum. Nici să plâng n-am putut, că abia puteam să respir”, a scris Marisa Paloma pe contul său de Instagram.

Citeste si: Ruby, dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mămică: „Nu voi sta nicio secundă departe de copii”

Marisa Paloma
Marisa Paloma[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască!

Foarte speriată de ceea ce i s-ar putea întâmpla, tânăra l-a sunat imediat pe iubitul ei, dar și pe o apropiată, care a apelat la ambulanță pentru a-i trimite un echipaj medical.

Câștigătoarea „Bravo, ai stil” s-a gândit în acel moment la faptul că dacă va naște va trebui să aibă un test de coronavirus pregătit. 

„Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și grijă. Nu am născut. A trebuit să merg neapărat pentru monitorizarea bebelinei. Astăzi s-a mișcat tare pe set. Am crezut că nu mai apuc să fac niciun shooting și că aterizez direct la spital.

Dar totul a fost ok, după ce a ajuns și Liviu. Am intrat în săptămâna 37. Practic… pot naște oricând. Sper să mai stea măcar o săptămână-două”, a scris Marisa Paloma, pe Instagram.

Citeste si: Nicole Cherry, declarații şi imagini din spital, după ce a născut: „M-am topit, nu mai pot după ea!”

Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască
Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Câștigătoarea „Bravo, ai stil” s-a vaccinat împotriva coronavirusului în urmă cu doar câteva săptămâni și a vorbit deschis despre acest lucru chiar pe pagina ei de Instagram. Marisa s-a imunizat în timpul sarcinii și spune că se simte foarte bine.

„Dragi mămici și nu numai… mă îndrept acum către toate femeile care m-au întrebat în această perioadă dacă m-am vaccinat și cum mă simt. Răspunsul este DA! Și mă simt EXCELENT! Îmi pare rău că am ales să mă vaccinez atât de târziu, chiar! Dar știți vorba aia, mai bine mai târziu decât niciodată.

@liviu_stanciu s-a vaccinat cu Pfizer in urmă cu mai bine de 6 luni și curand se va pregăti să meargă din nou pentru a 3-a doză.S-a simțit și el la fel de bine. Cu o mică durere locală. Eu m-am vaccinat cu Moderna. Și la fel, poate că am simțit o durere locală ceva mai apăsătoare, dar in 2 zile a dispărut complet!” a scris Marisa.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ileana Sterp, mărturisiri despre relația dintre ea și Culiță Sterp! Ce regretă cel mai mult tânăra: „Zilele acestea mi-am dat seama...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies