Ruby, dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mămică: „Nu voi sta nicio secundă departe de copii”

Ruby, despre posibilitatea de a deveni mămică
Ruby, despre posibilitatea de a deveni mămică

Cântăreața a vorbit despre ce înseamnă pentru ea viața de familie. Cum va proceda în cazul în care va deveni mămică?

Ruby are 32 de ani și este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, însă nu mulți știu cum arată trecutul ei. Celebra cântăreață a trăit o copilărie identică cu a multor alte persoane din generația ei, asta pentru că încă de mică a rămas în grija bunicii, părinții ei fiind plecați la muncă în străinătate. Nu este absolut deloc afectată de acest lucru și spune chiar că are o relație specială cu „mamaia” ei, cea care i-a dăruit tot ce a avut mai bun pentru ca ea să fie mereu fericită.

Citeste si: Ea este cea mai mare admiratoare a lui Victor Slav! Cine este femeia care îi trimite mesaje dulci la fiecare postare

Ruby
Ruby[Sursa foto: Instagram]

Ruby, despre cum ar arăta viața copilului ei

Invitată în podcastul realizat de Damian Drăghici, celebra cântăreața a vorbit despre copilăria sa și despre momentul în care părinții ei au plecat în străinătate ca să-i ofere un viitor mai bun, rămânând astfel în grija bunicii din partea tatălui, cum foarte mulți copii din generația ei și-au petrecut primii ani din viață.

Tanti Gherghina, căci așa o cheamă pe mamaia cântăreței, are astăzi vârsta de 85 de ani și este o femeie foarte iubită: „îmi amintesc când veneau ei acasă în concedii, îmi aduceau de toate, iar despărțirile erau dureroase. Bunica mi-a dat toată dragostea ei, a știut să-mi fie și mamă, și tată. Nu m-am simțit o clipă părăsită, abandonată”, a povestit artista.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La un moment dat, părinții cântăreței s-au gândit să o aducă și pe ea în țara unde își găsiseră locuri de muncă, însă bunica nu a fost deloc de acord, dat fiind faptul că își dorise dintotdeauna să aibă și o fată, pe lângă cei trei fii: „spunea că Dumnezeu m-a trimis pe mine pentru ea”, a mai continuat Ruby.

Citeste si: Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: „Toate femeile s-au conectat cu copilul și la mine nu era așa!”

Ruby, despre posibilitatea de a deveni mămică
Ruby, despre posibilitatea de a deveni mămică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Timpul a trecut și Ruby s-a înscris la liceu în București, perioadă în care părinții au decis să se despartă, însă acest lucru nu a afectat-o absolut deloc, după cum a mărturisit chiar ea: „tocmai ce legasem prietenii, ei

fiind departe de mine atât timp, eu nu am simțit ruptura lor. Am fost mereu cu mamaia”, a explicat cântăreața.

Mai mult decât atât, cântăreața a ales să locuiască în continuare cu bunica ei, chiar și după ce a crescut: „am învățat de la ea să fiu și bărbat, și femeie. Am un caracter dominant ca și mamaia. Mereu a vrut să fie capul familiei și am învățat de la ea să muncesc, să mă dedic în totalitate și să fiu loială, să trag cu casa”, i-a răspuns lui Damian Drăghici.

Întrebată de Damian Drăghici cum ar arăta propria ei familie, artista spune că „nu ar fi nicio secundă departe de copiii ei și nu pentru că a suferit în vreun fel”.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ileana Sterp, mărturisiri despre relația dintre ea și Culiță Sterp! Ce regretă cel mai mult tânăra: „Zilele acestea mi-am dat seama...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies