Ea este cea mai mare admiratoare a lui Victor Slav! Cine este femeia care îi trimite mesaje dulci la fiecare postare

Cine este cea mai mare admiratoare a lui Victor Slav?
Cine este cea mai mare admiratoare a lui Victor Slav?

Victor Slav este asaltat în fiecare zi cu mesaje de la admiratoare, însă nimeni nu știe cine este, de fapt, cel mai mare fan.

Victor Slav este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz-ul românesc, are o carieră de invidiat și un aspect fizic demn de coperta unei reviste. Aparițiile sale l-au adus pe culmile succesului, iar acum are mii de urmăritori pe rețelele de socializare care așteaptă cu sufletul la gură să afle cât mai multe detalii din viața lui privată. Deși este îndrăgostit până peste cap de iubita lui, Selina, și a dovedit de atâtea ori că trăiește o adevărată poveste de iubire alături de ea, în viața lui Victor Slav mai există femei care țin să își arate admirația față de

el în mod public, prin comentarii și reacții la postările lui. Iată cine este cea mai mare admiratoare a lui Victor Slav:

Citeste si: Nicole Cherry, declarații şi imagini din spital, după ce a născut: „M-am topit, nu mai pot după ea!”

Cine este cea mai mare admiratoare a lui Victor Slav?
Cine este cea mai mare admiratoare a lui Victor Slav?[Sursa foto: Instagram]

Cine este cea mai mare admiratoare a lui Victor Slav?

Viața vedetei de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a prins contur în ultima perioadă de timp.

Victor Slav a lăsat tot trecutul în urmă și a mai acordat o șansă dragostei, astfel că acum se iubește cu Selina, o blondină care i-a furat inima din prima. Relația lor merge de minune și nu ar fi o surpriză pentru nimeni ca prezentatorul de televiziune să o aducă în curând pe frumoasa Selina în casa părinților lui pentru a se cunoaște mai bine. 

La un moment dat, tatăl lui Victor spunea public faptul că tânărul este foarte stabil emoțional, iar atunci când se implică într-o relație dă absolut tot ce are mai bun pentru ca lucrurile

să funcționeze exact așa cum este normal: „Victor când intră într-o relaţie rămâne acolo, nu face prostii”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pe de cealaltă parte, mama lui îl susține în absolut tot. Ea este cea mai mare admiratoare pe care o are Victor Slav, asta pentru că îi apreciază fiecare postare de pe rețelele de socializare și îi lasă mereu diferite emoji cu inimioare în secțiunea de comentarii, semn că sunt foarte apropiați.

Pe contul ei de Instagram apare la descriere un mesaj de-a dreptul emoționant, o pură dovadă că are o relație de familie perfectă: „Sunt o bunică fericită și împlinită...🥰🥰🥰”, se arată pe profilul Mihaelei Slav, mama prezentatorului TV.

Citeste si: Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: „Toate femeile s-au conectat cu copilul și la mine nu era așa!”

Victor Slav, noi detalii despre relația cu iubita lui, Selina

Co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil!Celebrities” și Selina preferă să nu își expună viața personală, drept pentru care se și iubesc în mare secret, relția celor doi devenind publică abia acum un an. Se pare că frumoasa lui iubită nu vrea să devină persoană publică, motiv pentru care apare foarte rar la brațul prezentatorului de televiziune.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Nicole Cherry, detalii neștiute despre Florin Popa! Cum a decurs prima lor întâlnire: „Nu aveam ochi pentru el”

Victor Slav si Selina
Victor Slav si Selina[Sursa foto: Instagram]

„Sunt îndrăgostit și de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relație de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieșim în evidență și iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate.  De asta nu suntem cunoscuți publicului larg. Nu, este iubita mea. Este un model de femeie”, a declarat Victor Slav într-un interviu pentru click.ro.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Anca Ciota va avea fetiță sau băiețel? Ce metodă tradițională a folosit pentru a afla sexul bebelușului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies