Andra Volos, anunț de ultimă oră: „Urmează să plec foarte departe”

Andra Volos pleacă din România
Andra Volos pleacă din România, ce va face

Ce se întâmplă cu Andra Volos de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de iubitul său, Bogdan Mocanu. Anunțul de ultimă oră al tinerei.

Veste neașteptată despre Andra Volos. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a dezvăluit că pleacă din România, după ce în ultimele luni a fost dezamăgită în dragoste.

După ce s-a despărțit de Bogdan Mocanu, Andra Volos și-a dat seama că primează cariera sa de fotomodel în acest moment, iar tânăra, se pare că a primit un contract avantajos, pentru următoarele luni.

Andra Volos nu a oferit prea multe detalii despre proiectele sale, însă le-a spus celor care o urmăresc faptul că în următoarele două luni va fi foarte departe de casă și că plecarea va avea loc în următoarele 10 zile.

Citeste si: Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Am vrut să vă zic că Moș Nicolae anul acesta a fost foarte, foarte darnic și urmează să plec foarte, foarte departe pentru două luni în următoarele 10 zile.

Nu o să îmi simțiți lipsa pentru că o să fiu foarte activă”, a spus Andra Volos pe contul său de Instagram.

Andra Volos pleacă din România
Andra Volos, anunț de ultimă oră[Sursa foto: Instagram]

Andra Volos de la Puterea dragostei anunță că va demasca anumite minciuni

În plus, Andra Volos a mai vorbit și despre lucrurile pe care nu le poate suporta la persoanele care intră in viața sa și a spus care sunt motivele care o determină să se îndepărteze de anumite persoane.

Citeste si: Bianca Comănici și-a făcut debutul pe micile ecrane! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre prima sa emisiune! „Este foarte diferită senzația”

„Nu știu dacă v-am mai spus sau nu, dar cele mai urâte lucruri pe care le nu le suport și nu pot să trec la o persoană sunt minciunile în față, perversitatea,

când te ia de fraieră și când și pur și simplu joacă la mai multe capete. Dar, există un Dumnezeu și cu siguranță că o să facă El dreptate/ Minciuna are picioare scurte.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies