Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Mădălina vrea să părăsească emisiunea “Puterea Dragostei”
Mădălina vrea să părăsească emisiunea “Puterea Dragostei”

Mădălina de la Puterea Dragostei a răbufnit şi a spus că vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei.

În timp ce în casa fetelor de la Puterea Dragostei toți concurenții participau la un joc de grup ce a adus multe zâmbete şi buna dispozitie tuturor, Mădălina și George dezbăteau, în casa băieţilor, un subiect extrem de arzător pentru ei.

Vizibil deranjată de Alexandra, în edițiile trecute Mădălina își exprima franc dorința de a părăsi casa Puterea Dragostei: “Eram foarte nervoasă și am zis..

Plec acasă! Nu mai are sens să stau! Nu mai vreau să mă amenințe fata asta și să îmi vorbească urat!" Dorința Mădălinei de a pleca a activat controversele între Mariana, cea mai bună prietenă a Mădălinei și George, iubitul ei.

Mădălina vrea să părăsească emisiunea “Puterea Dragostei”
Mădălina vrea să părăsească emisiunea “Puterea Dragostei”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Găbiță de la Craiova se întoarce la "Puterea Dragostei"?! Cum s-a dat de gol fostul concurent

Mădălina părăsește casa "Puterea Dragostei"?

Văzând-o pe Mădălina atât de afectată de situație și decisă să părăsească competiția, George s-a adresat Marianei: “ Am și eu prietenie adevărată acasă! Prietenia mea cu persoanele respective s-a dobândit în timp! Când am avut o problema, oamenii au fost lângă mine! Niciodată nu mi-au închis porțile. Nu o să fiu de accord că persoană de lângă mine să renunțe la o prietenie pentru o altă persoană.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Marina, nervoasă îi răspunde: “Da! Pentru că ea trăiește cu tine! Nu cu mine!”

În timp ce pe canapea se dezbătea plecarea Mădălinei din casă, Maria plângea cu lacrimi amare în dormitor.  Cristi Comănici a fost singurul care i-a oferit umărul pentru a plânge până când s-a liniştit.

Cum tânărul nu a reuşit să o liniştească, Alexandra a încercat să afle care este motivul lacrimilor ce au curs șiroaie pe obrajii Mariei.

În timp ce plânge, maria este consolată de Comanici
În timp ce plânge, Maria este consolată de Comanici[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maria: “Poate îmi faceți mai rău, încerc să mă opresc și eu din plâns. Nu am nimic! Nu a vorbit nimeni cu mine! Plâng de nebună!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Maria a plâns în hohote și niciun concurent nu a reuşi să afle de ce

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj tăios pentru Florentina, fosta lui Livian de la "Puterea Dragostei": ”Domnișoara știe foarte bine..."

Maria plânge în hohote
Maria plânge în hohote[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălina are o discuție foarte aprinsă cu George: “Tu ai impresia că nu puteam să cunosc și eu un băiat? Că au intrat foarte mulți băieți pentru mine! Foarte mulți, nu mulți! Și nu am cunoscut pe niciunul! Oare de ce?", a conchis Mădălina punând în pericol

relația cu George.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies