Andra Volos, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei

andra volos la spital
Andra Volos a ajuns de urgență pe patul de spital

Andra Volos și-a îngrijorat fanii cu ultima postare de pe rețelele de socializare. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu se află în spital pentru operație!

Andra Volos nu a putut lăsa la voia întâmplării operația pe care urmează să și-o facă, așa că și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare în legătură cu aceasta. Dat fiind faptul că nu a oferit foarte multe detalii, fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a îngrijorat pe internauți.

Andra Volos, de urgență la spital

Andra Volos a ținut să-și anunțe fanii că se află pe patul de spital, însă nu a dorit să dezvăluie încă despre ce e vorba.

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a recunoscut că urmează să aibă parte de o intervenție chirurgicală, fără a spune altceva.

”Bună dimineața. Ziua cea mare a sosit, o să vă dați seama mai încolo despre ce este vorba. Important e că o am pe Deea lângă mine și că mă susține de fiecare dată”, a fost mesajul transmis de Andra Volos.

Citeste si: Roxana Buzoiu, primele imagini cu noul iubit! Celebrul fotbalist a apărut alături de Brigitte Sfăt într-un pictorial incendiar!

andra volos declaratii
Andra Volos și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Andra Volos]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andra Volos le-a spus fanilor că are o problemă de când era mică și acum și-a dorit să scape de aceasta, iar operația nu este un moft.

Citeste si: Mellina de la Survivor România, la un pas de moarte! Ce a pățit Războinica?

andra volos pacienta
Andra Volos și-a anunțat fanii că urmează să aibă parte de o intervenție chirurgicală, însă nu a povestit despre ce este vorba[Sursa foto: Instagram Andra Volos]

”Zici că am venit la stand-up comedy, nu la operație.  Astăzi nu vorbim doar de un moft și de estetică, ci și de sănătate pentru că de mică am avut mici probleme. Astăzi o să le rezolvăm, dar să trec peste toate emoțiile astea. Intru peste puțin timp în operație”, le-a transmis Andra Volos tuturor celor care o urmăresc.

Deea, prietena Andrei Volos, se operează

Fosta iubită a lui Ricardo de la Puterea Dragostei, Andreea Ardelean, și-a surprins fanii atunci când a povestit că își dorește să se opereze.

”Nu am încă rinoplastie, dar urmează să-mi fac foarte curând. Abia aștept și o să vă țin la curent și pe voi cu toate detaliile”, a mărturisit Deea.

De asemenea, Deea dorește să-și pună și silicoane, dar asta după sărbătorile de Paște care vor veni în curând.

”Urmează să-mi fac cei mai frumoși sâni după sărbători”, spune Deea.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

"Regii Tik Tok-ului" divorțează! De ce au luat această decizie?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies