Mellina de la Survivor România, la un pas de moarte! Ce a pățit Războinica?

Mellina de la Survivor România, la un pas de moarte!
Mellina de la Survivor România, la un pas de moarte! Ce a pățit Războinica?

Mellina de la Survivor România a trecut prin momente de groază, fiind la un pas de moarte acum câțiva ani.

Mellina, supranumită „Furnicuța” de colegii săi, a fost eliminată recent din show-ul Survivor România, în cadrul ultimului Consiliu. Cântăreața a făcut parte din echipa Războinicilor în show-ul de supraviețuire, dând dovadă de forță și spirit de echipă.

Mellina a luptat cot la cot cu Războinicii pentru a rămâne în show-ul de supraviețuire, însă drumul ei în competiție s-a încheiat duminică, în urma nominalizărilor colegilor săi de echipă.

Ceea ce multă lume nu știe, este faptul că Mellina a trecut prin momente de groază în urmă cu șase ani. Războinica a fost la un pas de moarte după ce mașina pe care sora ei o conducea a provocat un accident în lanț. Furnicuța a povestit în detaliu cum s-a petrecut tragicul eveniment.

„Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii.

Iar eu, îmi aduc aminte, făecam așa: ‘calm, calm’… Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla”,  a povestit Mellina la o emisiune TV.

Citeste si: Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, legătură neștiută! „Am avut o tentativă de relație, dar...” EXCLUSIV

Mellina de la Survivor România, la un pas de moarte!

Mellina de la Survivor România a trecut prin momente de groază

Din fericire, atât Mellina, cât și sora ei, au scăpat tefere, mașina tatălui lor având însă urme vizibile și două roți rupte. Aceasta a mai povestit că a reușit să-și mențină calmul în momentul impactului și că a încercat să o încurajeze și pe sora ei, care se afla la volan.

„Tremuram toată, voiam să scot semnul ăla de sub mașină, eram plină de pământ și ziceam: ‘da, suntem ok!…’.

Mașina a fost ok, doar două roți au fost rupte”, a mai spus Mellina, care acum se află la Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

Mellina de la Survivor România, la un pas de moarte!

Citeste si: Mellina a fost eliminată de la “Survivor România”. Votul publicului a fost decisiv și aseară, când peste 2,5 miloane de fani urmăreau bătălia între Faimoși și Războinici, dar și momentul eliminării războinicei



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies