Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, legătură neștiută! „Am avut o tentativă de relație, dar...” EXCLUSIV

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei relatie
Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, legătură neștiută! „Am avut o tentativă de relație, dar...” EXCLUSIV

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei au avut o serie de apropieri care păreau să ducă spre o relație.

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei au avut o legătură de care nimeni nu a știut până acum. Se pare că între cei doi a existat o tentativă de relație, însă lucrurile nu au putut merge mai departe din cauza distanței, întrucât Războinica locuia în Brașov, Alexandru Bobicioiu fiind stabilit în capitală.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a avut numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei brunete, spunând că este o mamă responsabilă și o sportivă desăvârșită.

Lucrurile nu au mers în direcția unei relații serioase, după cum a povestit chiar el, deși cei doi au păstrat legătura o bună bucată de vreme.

„O știu pe Vera ca fiind o mamă extraordinară. Am avut o tentativă de relație cu ea, ba chiar am și fost la o petrecere împreună, la un prieten de-al meu. Apoi am mai ținut legătura, am mai ieșit la un suc, la o plimbare, doar că nu s-a putut numi relație, pentru că ea stătea în Brașov și eu în București și nu ne-am mai văzut”, a povestit Alexandru

Bobicioiu.

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei relatie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mellina a fost eliminată de la “Survivor România”. Votul publicului a fost decisiv și aseară, când peste 2,5 miloane de fani urmăreau bătălia între Faimoși și Războinici, dar și momentul eliminării războinicei

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei relatie

Alexandru Bobicioiu, mesaj de încurajare pentru Vera de la Survivor

Alexandru Bobicioiu a povestit că Vera este o femeie extrem de muncitoare și determinată și chiar dacă relația dintre ei nu a funcționat, acesta o susține în show-ul Survivor România și speră ca Războinica să reziste cât mai mult în competiție.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a afirmat la un moment dat că i-ar surâde ideea de a lua parte la provocarea Survivor, însă acest lucru nu s-a materializat în niciun fel până în acest moment.

Vera de la Survivor și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei relatie

Citeste si: Ana Porgras nu se întoarce în competiția Survivor România! Faimoasa este în drum spre România

„Pot să zic că am vorbit și ne-am văzut maxim o săptămână, după care am mai păstrat legătura prin intermediul telefonului, dar nu a fost nimic serios. Este o fată bună, muncitoare, o sportivă foarte bună, se antrenează foarte des, dar din păcate, nu a mers.

Asta e. Sper să reușească la Survivor și să ajungă unde-și propune”, a mai adăugat fostul concurent de la Puterea Dragostei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies